Kim Kardashian en Isabelle Huppert zijn de nieuwe gezichten van Balenciaga
© Balenciaga

Kim Kardashian en Isabelle Huppert zijn de nieuwe gezichten van Balenciaga

Leestijd: 1 min

De intieme nieuwe campagne van modehuis Balenciaga, gefotografeerd door Stef Mitchell, geeft een inkijk in de huizen van twee 'vrienden van het merk'. Zijnde realityster Kim Kardashian en actrice Isabelle Huppert. 

/

Kim Kardashian maakte verschillende stijlevoluties door, maar momenteel bevindt ze zich in een toegewijde Balenciaga-fase. Vorig jaar startte ze met het dragen van op maat gemaakte silhouetten ontworpen door de creatief directeur van het huis Demna Gvasalia – die nu simpelweg ‘Demna’ heet – en bracht het internet in rep en roer met extreme, vaak surrealistische looks. Met als hoogtepunt haar volledige zwarte outfit op het Met Gala waarbij zelfs haar gezicht bedekt was. Demna was ook verantwoordelijk voor de jurk en sluier die ze droeg tijdens het albumevenement ‘Donda’ met Kanye – Ye – West. Net als de opvallende fuchsia roze catsuit van haar optreden op de Saturday Night Live-show.

Kim Kardashian en Isabelle Huppert voor Balenciaga

Een grote verrassing is het dan ook niet dat de realityster nu het gezicht is van de nieuwste campagne van het van oorsprong Spaanse modehuis, waarin ‘vrienden van het merk’ in hun eigen huizen gefotografeerd werden.

Op de beelden, door Stef Michell, zien we Kardashian poseren in haar museumachtige huis in Calabasas, terwijl ze een selfie maakt. Ze draagt de nieuwe lente-zomercollectie 2022 die onder andere de iconische Hourglass- en Le Cagole-handtassen bevatten in nieuwe uitvoeringen, de Defender-sneakers, Pantalleggings en de Falkon-bodysuit. Helemaal nieuw zijn de Bistro-, Lady- en Jumbo-tassen; stretch kniebroeken; en Bat-, Stretch- en Wrap-zonnebrillen.

 

Ook de legendarische Franse actrice Isabelle Huppert maakt haar opwachting in de campagnebeelden. Zij poseerde in haar oogverblindend chique huis in Parijs. Net als Tommy Blue en Marie-Agnès Diene. Binnenkort volgen nog nieuwe beelden waarin onder andere Justin Bieber te zien zal zijn.

Lees ook: De mooiste mode- en beautycollecties die het jaar van de tijger vieren.

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.