3 x nieuwe beauty in België!
©

3 x nieuwe beauty in België!

Leestijd: 1 min

Akkoord, met het wereldwijde web aan onze vingertoppen en een kredietkaart in de pochette zijn heel wat make-upmerken een stuk bereikbaarder dan pakweg vijf jaar geleden. Maar als je net zoals wij 1) ongeduldig bent, 2) houdt van de échte winkelervaring of 3) niet te vertrouwen bent met een kredietkaart, dan word je spontaan gelukkig dat deze drie make-upmerken nu ook eindelijk in ons land beschikbaar zijn...

NYX

Met de opening van de eerste NYX-winkel in Gent is België een make-upwalhalla rijker. De collectie is zeer betaalbaar, kleurrijk en steeds on point. De webshop zou begin 2017 online gaan en in de toekomst staan ook openingen in Antwerpen en Brussel gepland.

Smashbox

Smashbox werd opgericht door de broers Dean en Davis Factor, achterkleinkinderen van Max Factor. De twee mannen zijn gerenommeerde fotografen en startten het merk met het idee dat, als de make-up houdt in de studio, de make-up overal houdt. Hun grootste hit is ongetwijfeld de Photo Finish Foundation Primer, de eerste in zijn soort en, net als de rest van het assortiment, uitvoerig getest onder de hete studiolampen. Vanaf september vind je het merk in de schappen van Ici Paris XL. (Voor wie een goed geheugen heeft: het merk werd al eens eerder gelanceerd, maar sloeg toen niet aan in België. Fingers crossed dat het deze keer wél lukt.)

Kiko Milano

Kiko Milano streek eerder al neer in Brussel, Luik en Hasselt en plant een opening in Leuven, maar blijft relatief onbekend en onbemind. Jammer, want de producten zijn van prima kwaliteit en de drogisterijprijzen zijn vriendelijk voor de portemonnee! Tip: de webshop heeft vaak érg goede promoties…

Onze favorieten…

Tussen al dat leuks zijn wij gaan speuren naar onze favoriete producten. In de galerij vind je onze 15 keuzes!

Smashbox Full Exposure Eyeshadow Palette
 

Vicky Dorny De artikels van >

Praat in memes, houdt van katten en neemt weinig zo serieus als goeie make-up. Atypische Antwerpenaar die durft toe te geven dat de stad eigenlijk één grote parking is.

Tags: Kiko Milano, NYX, Smashbox.