21 x zonnebrillen voor het eerste zonnig weekend van het jaar
© rv/mc

21 x zonnebrillen voor het eerste zonnig weekend van het jaar

Leestijd: 1 min

Het spreekwoord 'na regen komt zonneschijn' mag je komend weekend letterlijk nemen. Met temperaturen tot 18 graden lijkt de lente eindelijk in zicht. Je favoriete zonnebril kan dus weer je neus op, of nog beter: je koopt een nieuw exemplaar. Marie Claire selecteert 21 stijlvolle zonnebrillen.

Een snelle blik op de SS21-shows leert ons dat op vlak van zonnebrillen eigenlijk alles kan als het van modeontwerpers afhangt. Bij Versace zagen we het klassieke aviator-montuur, Marques’Almeida en Miu Miu houden vast aan de kleine rechthoekige brillen, en Valentino had veel cat-eyes in de collectie zitten. Het devies bij Gucci blijft ‘go big or go home’ en ook Bottega Veneta koos voor grote futuristische exemplaren.

 

Kortom, je hoeft je – zoals altijd – niets van trends aan te trekken. Kies voor een montuur dat past bij jouw persoonlijkheid en gezicht en ga de lente stralend tegemoet. Hieronder vind je een fijne selectie aan zonnebrillen van Belgische en internationale merken. In alle prijscategorieën. Geniet van de zon!

Vond je dit interessant? Lees dan ook: Ontdek de geschiedenis van de Love-armband van Cartier. Dankzij deze hack werkt zilvershampoo veel beter. Steeds meer vrouwen willen geen kinderen vanwege het klimaat: “Mijn keuze is allesbehalve een gril”

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.

Tags: Mode, Zonnebrillen.