Weekendtip: scoor designer accessoires op het Labellov koopjesweekend
© Labellov

Weekendtip: scoor designer accessoires op het Labellov koopjesweekend

Leestijd: 1 min

Een Delvaux handtas of een Gucci riem op de kop tikken? Tijdens de Super Sale van designer webshop Labellov zijn er kortingen tot wel -80%. De Super Sale vindt plaats op 12 en 13 oktober, in de gloednieuwe showroom op het Antwerpse Zuid.

Super Sale

Bij Labellov vind je zowel tassen als kledij, schoenen en accessoires van grote luxemerken als Chanel, Gucci, Louis Vuitton, Dior, Prada, Delvaux en veel meer. Dankzij de grote kortingen dit weekend kan je je een designeritem aanschaffen aan de fractie van de winkelprijs. Niet te missen dus! Verder zullen er ook stock items verkocht worden die niet online staan, dus het is zeker de moeite om een kijkje te komen nemen.

In het bezit van een mooi item dat je een nieuw leven wil schenken? Neem je designer handtas of accessoire mee en laat deze schatten door de experts ter plaatse. Deze service is geheel gratis.

Lees ook: Luxe vintage webshop opent boetiek in Antwerpen

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Authentic Luxury (@labellov_luxury) le

Praktisch

De Super Sale vindt zowel in de Labellov showroom als online plaats en start op vrijdag 12 oktober in Antwerpen en op www.labellov.com.

vrijdag 12 februari 9.30u – 16u
zaterdag 13 februari 11u – 16u

Verlatstraat 15, 2000 Antwerpen.

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Labellov, Mode, Shopping.