Trending: dit is het Mango ensemble waar het internet wild van wordt
© Pers - Mango

Trending: dit is het Mango ensemble waar het internet wild van wordt

Door Monica Mirkos  & Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

De nieuwe lentecollectie van Mango bevat twee items die bijzonder veel aandacht krijgen van de #MangoGirls en celebrities. De rok en mantel met een roze pied-de-coq patroon voldoen dan ook aan de grootste trends van het moment. Ontdek hier alle details over de populaire set!

/

Geliefd bij celebs

De Mango-set werd gespot bij Natalia Vodianova, die de outfit combineerde met donkere panty’s en zwarte laarzen. Model Lena Perminova droeg het mantelpak als een jurk tijdens de fashion weeks in Parijs. In Los Angeles droeg Lucy Boynton de set dan weer met een zwarte top en zwarte kousen. Ook de getalenteerde Diane Kruger werd reeds met de kleding gezien. Zij combineerde de set met een zwarte mantel en stoere zwarte laarzen.

/

De meest stijlvolle #MangoGirls

De #MangoGirls bewijzen dat je met de twee items oneindig veel combinaties kan creëren. Blanca Miró droeg de jas open, vergezeld met een gele top met print en witte hoge laarzen met zwarte hakken. Leandra Medine combineert de blazer op een ongebruikelijke manier met een trui en een felgekleurde sjaal. Diletta Bonaiuti droeg het vestje dan weer los met een zwarte broek en zwarte laarzen. Ten slotte inspireert Marta Cygen iedereen door een extra persoonlijke touch toe te voegen aan de outfit: een stel vinyl rode laarzen.

/

Overtuigd?

Als dit overzicht een ding duidelijk maakt, is dat de mogelijkheden met deze Mango set eindeloos zijn. Je kan de rok en de vest ook gewoon apart dragen. Voor de mantel betaal je 99,99 euro en voor de rok 35,99 euro. Aan jullie de keus!

Meer lezen? Tommy Hilfiger X Zendaya: een must have seventies collectieDit is dé Mango jas die iedereen wil hebbenDit zijn de top modetrends voor de lente/zomer van 2019.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Ensemble, Mango, MangoGirls, Set, Trends.