Stijlvol op de piste in de allersnelste skimode
© KHAITE x Mytheresa

Stijlvol op de piste in de allersnelste skimode

Leestijd: 1 min

De moeilijkste piste die je tegenkomt op wintersport? Dat is vast de vraag wat je zal aantrekken op jouw tocht. Want of je nu in pizzapunt of netjes parallel van de bergen racet, een stijlvolle skilook blijft een belangrijke meerwaarde. In deze items maak jij de blits. 

De grenzen tussen mode en sportkleding vervagen al een hele tijd, het was dus een kwestie van tijd voordat er skikleding op de catwalk te zien zou zijn bij merken die daar niet om bekend om staan. Giorgio Armani wijdde met ‘Neve’ zelfs een volledige collectie aan skiën. Ook Louis Vuitton en Prada hebben anno 2022 een volwaardige skicollectie beschikbaar, en Gucci verkoopt prachtige skibrillen en -laarzen.

En dan zijn er nog de gespecialiseerde skimerken als Fusalp en Goldbergh die al jaren bekend staan om de mooiste high-end skimode. Wij shopten de mooiste catwalkwaardige ski-items bij elkaar voor jullie. Wedden dat deze power looks je nóg meer zelfvertrouwen geven op de latten?

De mooiste skimode

 

Lees ook: In topvorm op skivakantie dankzij deze vier tips.

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.

Tags: Ski.