Stella Maxwell schittert in nieuwe campagne Elisabetta Franchi
©

Stella Maxwell schittert in nieuwe campagne Elisabetta Franchi

Leestijd: 1 min

Elisabetta Franchi bundelt haar krachten met het Belgische model Stella Maxwell in een nieuwe, betoverende,  reclamecampagne onder het creatieve oog van Carine Roitfeld en de lens van Sebastian Faena.

/

Elisabetta Franchi ging in 1995 als designer aan de slag in een kleine studio. Dankzij haar talent duurde het niet lang voor ze een team van vijf personen in dienst had. Inmiddels zijn er zo’n 300 werknemers bij haar in dienst, heeft ze wereldwijd meerdere verkooppunten, zijn haar fashion shows keer op een keer een groot succes en heeft ze meer dan 3,1 miljoen Instagramvolgers.

In 2013 opende Elisabetta haar eerste lead showroom in Milaan. Sindsdien nam het merk een hoge vlucht: haar jurken, pakjes en blouses vallen in de smaak bij internationalesterren die hun vrouwelijkheid omarmen, zoals Angelina Jolie, Kate Hudson, Jessica Alba, Jennifer Lopez, Lady Gaga en Kendall Jenner. 

/

Lees ook: Waarom september de nieuwe januari is: maak nu je goede voornemens

Romantische campagne

Voor haar nieuwe herfst/winter 2023/24-campagne strikte de Italiaanse ontwerpster Stella Maxwell als hoofdrolspeler. Ze werd gefotografeerd door Sebastian Faena met de creatieve magie van Carine Roitfeld in een romantisch paleis. Stella’s vrouwelijkheid en klasse sluiten perfect aan bij de filosofie van Elisabetta Franchi, die sinds jaar en dag de tijdloze elegantie en stijl van hedendaagse vrouwen viert. “De nieuwe reclamecampagne is een eerbetoon aan de kracht, elegantie en ver ijning van vrouwen. Stella Maxwell belichaamt deze waarden perfect”, zegt Elisabetta Franchi.

De campagne wordt wereldwijd gelanceerd op diverse digitale platforms, social media en in alle Elisabetta Franchi boutiques.

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.