Shopping Safari Nomads: wat dragen we dit jaar op We Can Dance?
©

Shopping Safari Nomads: wat dragen we dit jaar op We Can Dance?

Leestijd: 1 min

Op 9, 10 en 11 augustus (dit jaar geen twee maar wel drie dagen feest) mag het strand van Zeebrugge zich aan een enorme hordes van safari nomads verwachten. Noem het geen dresscode, veeleer een inspiratiebron. Een ding is zeker, het belooft een wilde editie van WECANDANCE worden.

Heb jij je ticket op zak en kan je niet wachten om rond te zwerven tussen de safari stages? Dan rest je enkel nog een gepaste look aan te meten. Wij zien oversized safari-overhemden, prints van python en luipaard, camouflage en jungle shorts. Opgelet, het festival daagt zijn bezoekers uit om naar authenticiteit te streven. Je hoeft namelijk geen Indiana Jones zijn om een moeiteloze safari look te bekomen.  Niet toevallig allemaal trends die gespot werden op de S/S19 runways.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par WECANDANCE (@wecandancefest) le

Alles over het avontuurlijke thema van het boetiekfestival aan de Belgische kust, lees je hier.

Vorig jaar werd de Belgische kust omgetoverd tot het Wilde Westen, en wij hebben exclusief beeldmateriaal van de mooiste looks op dag 1 en dag 2.

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Fashion, Mode, Trends.