Shopping: 10 sliprokken om koel te blijven tijdens de hitte
© Instagram @_ornazi_ en @fabriquemag

Shopping: 10 sliprokken om koel te blijven tijdens de hitte

Leestijd: 1 min

Vergeet shorts en zomerjurken, deze zomer blijf je fris in stijl met een sliprok. Volgens Vogue en tal van modegoeroe's op Instagram is deze rok het musthave item van deze zomer. Wij zochten voor jullie 10 leuke sliprokken uit.

P.S. Lees hier wat de meest bizarre zomertrends van 2018 zijn. 

We beleven momenteel een van de warmste zomers ooit in ons land. Met dit weer draag je liefst zo luchtig mogelijke kleding, maar dat is helaas niet altijd zo eenvoudig. De sliprok, een variatie op de slipjurk die vorig jaar zo populair was, is het ideale kledingstuk om heerlijk koel te blijven tijdens de hitte. Het item is niet alleen modieus, maar ook geschikt voor op het kantoor.

Een van de meest gewilde kledingstukken van het jaar was de tijgerprintrok van het Australische merk Réalisation Par. En laat dat nu toevallig een sliprok zijn. Sliprokken zijn niet alleen heerlijk luchtig, maar ze zijn ook goed te combineren met een t-shirt, blouse of aansluitende top. Ook in de herfst kan je het kledingstuk nog dragen, zeker in combinatie met een simpele trui. Bovendien is de rok door de elastische taille en de lengte voor bijna iedereen flatterend.

Dit zijn onze favoriete sliprokken:

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Shopping, Sliprok, Sliprokken, Trends.