Shop pre-loved designerstukken tijdens de Monogram Paris POP-UP Sale in Maasmechelen Village
© monogram paris

Shop pre-loved designerstukken tijdens de Monogram Paris POP-UP Sale in Maasmechelen Village

Leestijd: 1 min

Vintage reseller Monogram Paris staat erom bekend over de hele wereld enkel de beste pre-loved designerstukken te verzamelen. Deze maand brengt het team voor het eerst een deel van haar zorgvuldig samengestelde collectie naar België met een exclusieve POP-UP Sale in Maasmechelen Village. De perfecte gelegenheid om de meest felbegeerde designerhandtassen, accessoires en prêt-à-porter ter wereld te shoppen aan onweerstaanbare prijzen.

/

Van vrijdag 21 april tot en met maandag 1 mei ontdek je in Maasmechelen Village topstukken van Franse en Italiaanse modehuizen als Jacquemus, Céline, Prada, Bottega Veneta, Saint Laurent, Fendi en Chopard aan onweerstaanbare prijzen die tot 70% lager liggen dan de aanbevolen retailprijs. Shop iconische stukken zoals de Céline Triomphe, krijg exclusief toegang tot een aantal felbegeerde, zeldzame handtassen van de iconische luxe-maisons, en ontdek een unieke selectie van meer recente designer staples zoals de populaire Jacquemus Bambino. 

Lees ook: Dit zijn de vijf zonnigste terrasjes van Brussel

/

Ook verkopen

Zelf nog een parel in de kast liggen waar je iemand anders blij mee wil maken? Dan kan je tijdens de pop-up sale langsgaan in Le Salon of een afspraak maken en je vintage of pre-loved designerstuk laten taxeren door een professional met de mogelijkheid om te verkopen.

Om een comfortabele winkelervaring op maat te garanderen, biedt Monogram Paris de mogelijkheid om een privésessie met een personal assistant te boeken voor de aan- of verkoop van je designerstuk. Maak een afspraak om in alle rust en comfort je nieuwe lievelingsitem te shoppen of je eigen designerstuk te laten taxeren. 

Lees ook: Shopping: deze blushes zorgen voor de perfecte sunkissed look

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.

Tags: Maasmechelen, Maasmechelen village.