Schoen shopping: lap de sneeuw aan je laars
© Instagram @panamajack & &thegreycanvas

Schoen shopping: lap de sneeuw aan je laars

Leestijd: 1 min

Sleur jij 's winters ook een paar droge schoenen mee om te wisselen zodra je op je werk aankomt? Thank god voor stijlvolle sneeuwschoenen. De tijd van weinig flatterende klompen is voorbij. Geen ijsklompjes van tenen meer, we gaan de strijd aan tegen de sneeuw met stevig gevoerde winterlaarzen.

Haal die sneeuwschraper en die kersenpitkussens boven, en laat je verleiden door een van onze stijlvolle paar snowboots.

Lees ook: deze 5 essentiële oliën redden je van de winterprik. 

Veilig door de sneeuw

  • Diepe groeven: kies voor een platte zool idealiter met diepe groeven, voor meer grip. Met rubberen zolen heb je minder kans om weg te glijden dan bij pakweg lederen zolen.
  • Waterafstotend: geen liefhebber van laarzen? Wie opteert voor sneakers kan maar beter checken of ze waterproof zijn.
  • To sok or not to sok: Uggs zijn een bekende en veilige optie om sneeuwweer te trotseren. Maar wist je dat je ze best zonder sokken draagt om het effect van de schapenwol aan de binnenkant te vergroten?

Psst, geniet van de allerlaatste afprijzingen en shop onze selectie designerstukken aan zachte prijzen. 

Onze selectie

Wintersport plannen? Vervolledig je skilook met de mooiste kledingstukken. 

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Fashion, Mode, Shopping.