Save the date: Samsøe Samsøe organiseert sample sale
© Samsoe Instagram @samsoesamoe

Save the date: Samsøe Samsøe organiseert sample sale

Door Lauren Moens
Leestijd: 1 min

Als jij een modeliefhebber met een voorliefde voor Scandinavisch design bent, zet vrijdag 6 maart dan maar alvast in je agenda. Dat houdt het Deense modemerk Samsøe Samsøe namelijk een exclusieve sample sale in de showroom van hun Belgisch hoofdkwartier in Antwerpen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samsøe Samsøe Official (@samsoesamsoe) op

/

Scandinavisch minimalisme

Het Deense label staat bekend om haar typisch Scandinavisch minimalisme. De designs en fits zijn steeds stijlvol, elegant en tegelijk ook functioneel. Vanwege de pragmatische esthetiek en de invloeden van de utilitarian street style uit Kopenhagen is de kleding van het modelabel uit Denemarken uiterst geschikt voor overdag. De meeste stuks uit hun collecties laten zich eveneens moeiteloos upgraden tot een fabuleuze avondlook door ze te combineren met een statement accessoire, een gedurfde make-up look of een eigenzinnige schoentje. Less is more!

Eerder gaven wij bij Marie Claire al aan waarom dit merk zeker een plaatsje in je kast verdient. Is dit nog niet het geval? Dan is de sample sale de ideale gelegenheid om je eerste Samsøe Samsøe-kledingstuk in huis te halen.

Ook onze eigenste modeblogster Paulien Riemis is fan van het modelabel. Wat haar 5 favoriete trends zijn van de nieuwe collectie, lees je in dit artikel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Paulien Riemis 🌙 (@paulienriemis) op

/

Ready, set, shop!

Op de sample sale zal je zoals de naam al doet vermoeden de samples van recente collecties kunnen shoppen. De teststuks werden voor vrouwen in maatje small geproduceerd, voor mannen in maat large. Natuurlijk gaan niet alle samples in productie, dus zullen er ook stuks beschikbaar zijn die niet online of in de winkels verkrijgbaar waren. Als jij op zoek bent naar exclusieve stuks die niemand anders heeft, is dit dé kans om die unieke stuks te bemachtigen. Hoog tijd om wat nieuwe outfits te scoren denken wij dan!

Snel zijn is de boodschap want enkel vrijdag 6 maart heb je de kans om wat samples op de kop te tikken. Tussen 11 uur en 21 uur opent de Antwerpse showroom haar deuren voor het grote publiek. Be there or be square!

/

Handig om te weten

  • Adres: Huikstraat 10, 2000 Antwerpen.
  • Wanneer? Vrijdag 6 maart 2020, van 11 uur tot 21 uur.
  • Maten samples: voor vrouwen S, voor mannen L.
  • Betalen kan zowel contant als met de kaart

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Samsøe & Samsøe.