Editor’s pick: de samenwerking tussen Havaianas x Dolce & Gabbana
© Havaianas

Editor’s pick: de samenwerking tussen Havaianas x Dolce & Gabbana

Door Valérie-Sophie Briers
Leestijd: 1 min

Klaar voor een stijlvolle zomer? Dolce & Gabbana en Havaianas hebben de krachten gebundeld voor een limited-edition collectie die flip-flops naar een nieuw niveau tilt. Ontdek hoe deze samenwerking de klassieke flip-flop transformeert tot een stijlvol statement met luxe dierenprints en mediterrane patronen. Ben je ready om je look te verfrissen met een vleugje Italiaanse flair? Lees snel verder!

/
Casual luxe

Flip-flops maken een sprankelende comeback en spelen de hoofdrol in de nieuwe samenwerking tussen Dolce & Gabbana en Havaianas. De advertentiecampagne van deze limited-edition collectie combineert op dynamische wijze de iconische elementen van beide merken en tilt zomers schoeisel naar een hoger niveau.

Tegen minimalistische achtergronden komen de flip-flops volledig tot hun recht. Ze vormen een harmonieuze mix van Dolce & Gabbana’s luxe esthetiek en de casual stijl van Havaianas. Deze uniseks collectie bestaat uit vier verschillende stijlen die de speelse geest van Havaianas combineren met de gedurfde motieven van Dolce & Gabbana.

/
Prints, prints, prints

De collectie van Dolce & Gabbana x Havaianas bevat opvallende dierenprints en mediterrane patronen. De ontwerpen brengen de luipaard, zebra, Blu Mediterraneo en Carreto Siciliano tot leven. Close-up shots leggen de ingewikkelde details en levendige kleuren prachtig vast, waardoor de unieke aantrekkingskracht van de sandalen benadrukt wordt.

havaianas-Dolce-Gabbana

Havaianas

De klassiekers

​​Op zoek naar een zebra- of luipaardmotief om je stijlspel dit seizoen een nieuwe boost te geven? Droom je ervan een item te bezitten dat door de meesters van de dierenprint zelf is ontworpen? Dan is de klassiekers-productfamilie precies wat je nodig hebt.

havaianas-Dolce-Gabbana

Havaianas

De icons

Durf een statement te maken met een item uit het Zuid-Italiaanse erfgoed van Dolce&Gabbana, waar Carretto Siciliano en Blu Mediterraneo samenkomen in een ode aan traditie en stijl.

havaianas-Dolce-Gabbana

Havaianas

/

Deze samenwerking laat zien hoe veelzijdig flip-flops kunnen zijn, en transformeert ze van strandbenodigdheden tot stijlvolle statements. De collectie herleeft de klassieke flip-flop en herdefinieert zijn plaats in de hedendaagse mode, waardoor het een must-have wordt voor de stijlvolle zielen onder ons.

Deze limited editions zijn vanaf € 120 verkrijgbaar op Havaianas.com.

Lees ook: Crush of the day: Eastpak x AVAVAV

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: 2024, Collab, Dolce & Gabbana, Flip-flops, Havaianas, Samenwerking.