Rosalía is het nieuwe gezicht van Lady Dior
©

Rosalía is het nieuwe gezicht van Lady Dior

Leestijd: 1 min

Elk seizoen herinterpreteert Maria Grazia Chiuri de Lady Dior, waarbij ze een subtiele alchemie creëert tussen erfgoed en vernieuwing. Ze slaan nu ook de handen in elkaar met een nieuwe ambassadeur: Rosalía.

/

In de nieuwste campagne wordt de Lady Dior verder verheven door een samenwerking met de veelgeprezen singer-songwriter Rosalía, de nieuwe wereldwijde ambassadeur van Dior. Rosalía, die meerdere Grammy Awards op haar naam heeft staan, belichaamt de moderne vrouwelijkheid die Dior viert. De campagne is vastgelegd door de Amerikaanse kunstenaar en fotograaf Collier Schorr.

De foto’s zijn genomen in een intieme setting met slechts een microfoon en een piano als decor. Dit eerbetoon aan live optredens en de innige verbinding tussen mode, podium en muziek, onthult de veelzijdige Spaanse zangeres op een sublieme manier. Tussen licht en schaduw legt Schorr de natuurlijke eigenheid en magnetische uitstraling van Rosalía vast, terwijl ze de Lady Dior met haar eigen unieke stijl omarmt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dior Official (@dior)

/

Lady Dior

Het ontwerp van de Lady Dior straalt een pure kunst uit die het architecturale silhouet van de tas benadrukt. Gemaakt van hoogwaardig leer, mat of gelakt, en gestikt met het kenmerkende cannage-patroon, getuigt de tas van de uitzonderlijke knowhow van de Dior-ateliers. De kostbare afwerkingen en de charmante “DIOR” details, geïnspireerd door de talismannen van de oprichtende couturier, voegen een laatste vleugje gratie toe aan het geheel.

Lees ook: Shopping: de mooiste tankini’s om deze zomer het strand mee te betreden

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.