Queen of the night: 5 sexy lingerietrends voor dit najaar
© Marie Claire x Marie Jo

Queen of the night: 5 sexy lingerietrends voor dit najaar

Leestijd: 2 min

Geen idee hoe het met jou zit, maar wij voelen ons een stuk sexyer en zelfverzekerder wanneer we mooie en goedzittende lingerie aanhebben. Dit zijn de nieuwste trends om dit najaar stijlvol voor de dag, én natuurlijk ook de nacht, te komen.

1. Sexy nostalgisch

Wie aan een rood-wit ruitjesmotief denkt, denkt spontaan aan de ouderwetse gezelligheid van een Italiaans restaurantje met rood-wit geblokt tafellaken, of aan het kleed om op te picknicken op zomerse dagen in de natuur. Bij vintage balconettes zorgen de schattige ruitjes voor een extra zweempje nostalgie.
In haar collectie Ely combineert Marie Jo een stijlvol ruitmotiefje in zwart-wit met sensueel kant. En niet zomaar kant, maar het neusje van de zalm: guipure, een soort kantwerk met veel reliëf en zonder tule of andere stof als ondergrond. Het levert een onschuldige en tegelijk sexy look op die absoluut onweerstaanbaar is. 

2. Indian summer

Op een mooie najaarsdag, wanneer de stralen van de zon de warmrode, -oranje en -gele blaadjes aan de bomen doen oplichten, is de natuur op haar indrukwekkendst. Die warme gloed wordt dit seizoen vertaald naar de nieuwe lingeriecollecties.
Marie Jo L’Aventure bracht daarom de sportieve lijn Helmut uit, die al verkrijgbaar was in het zwart, in een nieuwe, hippe tint: de ingehouden-vurige kaneeltint Cinnamon. Om van te watertanden. 

3. Subtiele glamour

Glanzende stoffen zorgen dit najaar zowel in de mode- als in de lingeriewereld voor een subtiele glamourtoets. Ze brengen de warme gloed van de herfstkleuren helemaal tot leven. Avero bijvoorbeeld, de  icon van Marie Jo, is voor AW 20-21 uitgevoerd in een intense bronstint. De schouderbandjes van de beha, versierd met madeliefjes, ogen stijlvoller dan ooit.
Voor de honderdste verjaardag van moederbedrijf Van de Velde bracht Marie Jo ook nog een extra feestelijke editie uit van Avero in een glanzende, goudkleurige ruitjesstof; de madeliefjes kregen goudkleurige pailletten mee. Een perfect accent bij je feestoutfit deze winter.

4. Ja, het mag een beetje meer zijn

Less is more? Niet deze herfst en winter. Barokke prints, kleurrijk borduurwerk, weelderige kant … het kan allemaal.
Volg je de trends, maar hou je het toch graag wat ingetogen? Ga dan voor zwarte lingerie met Leaverskant: een geweven kant die delicaat oogt, en toch heel sterk is. Zoals Anna van Marie Jo: zwarte lingerie versierd met tule en Leaverskant die sensueel en supervrouwelijk oogt, zo straal je verfijning uit. Pure klasse!    

5. Beestig

Verre reizen staan niet meteen op het programma dit najaar, maar dat belet ons niet te dromen over exotische oorden. En kijk, daar zijn ook de exotische-dierenprints weer helemaal terug van nooit echt weg geweest.
Het verschil met vroeger is dat de traditionele luipaardmotiefjes plaats maken voor originele reptielenprints of hippe panterpatronen in een chique glitterversie. Alexander van Marie Jo L’Aventure pakt uit met een uniek dierenmotief in luxueus borduurwerk, gemaakt door de Zwitserse broderiespecialist die ook de madeliefjes van Avero produceert. Rrraarrh! 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Marie Jo.
mariejo.com

Lees ook: 

 

Commercieel team De artikels van >

Tags: Lingerie, Marie jo.