Proef de magie van Tomorrowland Store in Maasmechelen Village
© Pers

Proef de magie van Tomorrowland Store in Maasmechelen Village

Door Kim De Craene
Leestijd: 1 min

De zomer start écht goed dit jaar want dit zomerseizoen brengt de iconische Tomorrowland Store haar betoverende wereld naar Maasmechelen Village.

/

Vanaf 28 juni opent de exclusieve pop-up Tomorrowland Store er haar magische deuren en dit tot het einde van de zomer.

Het feestelijke openingsweekend van 28, 29 en 30 juni heeft veel in petto om de eerste gasten te verrassen en een glimp op te vangen van de betoverende wereld van Tomorrowland. Gedurende de hele zomer kunnen bezoekers in de pop-up shop kennis maken met de leukste stuks uit de Tomorrowland Store collectie die zowel online als op het festival te vinden is.

Pers

Van stijlvolle kleding tot must-have accessoires en juwelen, er is voor ieder wat wils. Bovendien krijgen speciale samenwerkingen een prominente plek in de winkel, zoals de geurkaarsen van Baobab, de exclusieve colab met Ellesse, de hoogwaardige JBL speakers of de unieke samenwerking met Ridley.

Magie

De Tomorrowland Store in de Village dompelt bezoekers onder in het design van Tomorrowland. Met een oppervlakte van 271 m² is de pop-up shop ontworpen naar het ontwerp van de Tomorrowland Stores die ze op het festival kunnen treffen. De ontwerpen van de collectie stukken alsook het creatieve design zijn in handen van het Tomorrowland team in Antwerpen. Elke hoek van de winkel ademt de magie en creativiteit van Tomorrowland. De boetiek bevindt zich in het hart van de Village, langs restaurant Giuliano en Manneken Pis.

Pers

Heel het weekend land van 14 uur tot 18 uur zullen Tomorrowland-figuren bezoekers een warm welkom heten, terwijl live DJ’s de sfeer zullen opvoeren op de mainstage. Bezoekers kunnen een sprankelende wijn van Solovida ​ proeven en krijgen een exclusief geschenk bij aankoop vanaf € 75.

Levendige mix van mode, gastronomie en cultuur

​Als onderdeel van The Bicester Collection brengt Maasmechelen Village een unieke selectie van de beste Europese merken samen voor een divers publiek van gasten uit België, Duitsland en Nederland. De Village biedt een levendige mix van hedendaagse mode, internationale gastronomie, uitzonderlijke gastendiensten en unieke samenwerkingen met lokale en internationale artiesten – en dat in een gezellige winkelomgeving geïnspireerd door de historische architectuur van de regio. Ontdek een uitgebreide selectie mode- en lifestylemerken bij meer dan 100 boetieks aan prijzen die het hele jaar door tot 60% lager liggen dan de aanbevolen retailprijs.

Lees ook: Marie Claire’s grote shopdossier: onze 16 favoriete hotspots in Gent

Kim De Craene De artikels van >

Kim De Craene schrijft over beauty en lifestyle, boeken en muziek. Na tien jaar São Paulo woont ze terug in Antwerpen. Ze woonde dus zo’n kwart van haar leven in Brazilië. Wat haar toch een beetje Braziliaans maakt. Ze houdt van rode lipstick, languit op een massagetafel liggen, dansen op het strand op blote voeten, bioboeren en stelt zich bij elk dilemma vaak de vraag "wat zou Audrey Hepburn doen?"

Tags: Maasmechelen village, Tomorrowland.