Crush of the Day: De zomercollectie 2018 van Neubau Eyewear
© Neubau Eyewear

Crush of the Day: De zomercollectie 2018 van Neubau Eyewear

Door Melanie Stuckens
Leestijd: 1 min

Zelfs met de kerstperiode in aantocht dromen we bij deze collectie zonnebrillen al even weg naar de zomer. Neubau Eyewear onthulde recent 9 nieuwe monturen, allen gekenmerkt door minimalistische lijnen en een tijdloos karakter. Het perfecte kerstcadeau voor elke zomerfreak!

Neubau Eyewear is gekend om zijn urban design, geïnspireerd op het zevende Weense district Neubau. Naar eigen zeggen laat het merk zich inspireren door de vibe die er heerst, de attitude en de state of mind die de inwoners van deze wijk kenmerkt. Het resultaat is een eigentijdse collectie die moeiteloos chique en vooral heel urban oogt.

Maar liefst 9 nieuwe monturen pronken in de campagne. Elk montuur heeft een eigen karakter, waar de designers handig op inspelen door de brillen ook telkens een naam te geven. Zo heb je bijvoorbeeld Sigmund (retro rond), Carla (elegant en flamboyant) en Fabio (stoer en strak).

Maar Neubau Eyewear is meer dan enkel een mooi accessoire om op je neus te zetten. Het merk streeft er ook naar de brillen op een zo duurzaam mogelijke wijze te produceren.  Zo worden alle brillen in Oostenrijk zelf gemaakt en wordt er allen gewerkt met ecologisch verantwoorde grondstoffen. Deze nieuwe collectie werd gemaakt met NaturalPX, een geavanceerd, milieuvriendelijk polymeer dat voor 65% bestaat uit plantaardige en hernieuwbare oliën. Bovendien zal ook je portefeuille er niet onder leiden, want Neubau eyewear is uiterst betaalbaar.

De hele collectie kan je shoppen op www.neubau-eyewear.com.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Design, Neubau eyewear, Nieuwe collectie, Wenen, Zonnebrillen.