Modetempel SN3 opent pop-up in Antwerpen
© Pers

Modetempel SN3 opent pop-up in Antwerpen

Door Elien Renson
Leestijd: 3 min

Droom jij er al lang van om de fiere bezitster te zijn van een designerstuk? Mag dat het liefst een Belgisch en uniek stuk zijn? Wij hebben goed nieuws voor jou. De modeboetiek SN3 ging onlangs een samenwerking aan met het modecollectief Entre Nous. Het resultaat hiervan wordt tentoongesteld in een tijdelijke Summerstore. Allen daarheen!

P.S. Méér winkeladresjes in Antwerpen? Een rondleiding door ’t stad. 

Dé modetempel voor luxemerken

Zo wordt SN3 het best omschreven door kenners. De boetiek is opgericht in 1975 door de familie Goldstein. Je kan er terecht voor een ruime selectie van exclusieve designermerken van prêt-à-porter en luxeaccessoires. Gucci, Dior, Balmain, Versace, Stella McCartney, Tom Ford, Christian Louboutin, Yves Saint Laurent. Dit zijn slechts enkele merken die er in de aanbieding zijn.

Een ode aan de Belgische mode

Zoonlief Olivier treedt in de voetsporen van zijn ouders. Hij vond dat het tijd werd dat er binnen het aanbod van SN3 plaats werd geruimd voor Belgische merken. Olivier Goldstein besloot een samenwerking aan te gaan met het modecollectief Entre Nous. Dit is een progressief collectief van zeven Belgische modelabels en ontwerpers. Ze willen elk op hun beurt een ode brengen aan de Belgische mode.

Vanaf 7 juli opent een tijdelijke Summerstore in Antwerpen, onder het dak van SN3. Hiermee wil de zogenaamde modetempel Belgische labels volop in de kijker zetten.

DCEMBER

handtas

DCEMBER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het handtassenmerk houdt van warme, natuurlijke materialen met een toets van patina. Oprichtster Florien Pénard ontwerpt met het oog op duurzaamheid, functionaliteit en een uitgepuurde stijl. Een tas van DCEMBER kan je personaliseren, transformeren en koesteren voor vele jaren.

/

Façon Jacmin

denim

Façon Jacmin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De tweelingzussen Alexandra en Ségolène Jacmin startten in 2016 hun eigen label. Hun collecties staan steeds in het teken van denim. Dit is volgens hen één van de weinige stoffen die mooier wordt met de tijd. Façon Jacmin staat voor een eigenzinnige manier van jezelf te kleden.

/

Ophelia Lingerie

lingerie

Ophelia Lingerie

 

 

 

 

 

 

 

Het lingeriemerk werd in 2015 opgericht door Ophelia Debisschop. Het label staat voor fijne, vrouwelijke en handgemaakte lingerie. Er wordt gebruikt gemaakt van zachte materialen, fijne lijnen en flatterende kleuren. Elk lingeriestuk is ontworpen als compliment voor het vrouwelijk lichaam.

/

PLUTO On The Moon

mode

PLUTO On The Moon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een kledinglijn voor vrouwen die sensualiteit uitstraalt. Het label is draagbaar, informeel en tegelijk origineel. Er ligt een sterke focus op kwaliteit. Het hoge tomboy-chic gehalte en de speelse silhouetten zijn eigen aan het merk. Met hun easy-to-wear collectie proberen ze een brede waaier aan vrouwen te bereiken.

/

Toos Franken

mode

Toos Franken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een Belgisch label dat klassieke patronen weet te vertalen naar draagbare, minimalistische stukken met een eigentijdse twist. Toos Franken ontwerpt tijdloze collecties voor de zelfbewuste vrouw. De aandacht wordt gevestigd op snit, doordachte lijnen en sobere stoffen.

/

Mieke Dierckx

handtas

Mieke Dierckx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Belgische handtassenlabel werd in 2011 werd opgericht. Het merk wordt getypeerd door zijn minimalistische lijnen, driedimensionaliteit, vorm en functie. Deze aspecten liggen aan de basis van het ontwerpen van tijdloze, gesofisticeerde lederwaren. Mieke ontwerpt in haar atelier en laat de ontwerpen uitwerken door vakmensen in Portugal. Mieke Dierckx vormt een balans tussen draagbaarheid en elegantie. Het ademt ambacht en handwerk.

/

Julie Van den Meutter

handweven

Julie Van den Meutter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van den Meutter creëert een serie aan exclusieve lifestyle producten, volledig handgeweven. Dit is een oude en tijdrovende ambacht waaraan Julie haar hart heeft verloren. Haar producten hebben een warme en hedendaagse uitstraling en worden met veel zorg -draad voor draad- gemaakt. Van elk ontwerp wordt slechts een zeer kleine oplage gemaakt en is vervaardigd uit natuurlijke garens, wol en merino.

/

Eline Van Ree

mode

Eline Van Ree

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antwerpse ontwerpster Eline Van Ree haalt haar inspiratie bij sterke vrouwen en kunstenaars. Ze tekent haar collecties in Borgerhout en laat ze naaien in kleine ateliers in Barcelona. Het handelsmerk van de ontwerpster zijn gezeefdrukte prints, een speelse snit en veel kleur. Ze kiest voor natuurlijke materialen en gelooft in slow fashion. Van Ree ontwerpt slechts één collectie per jaar, die steeds opnieuw tijdloos is.

 

Praktisch

Summerstore SN3
Frankrijklei 48
2000 Antwerpen

Van 7 juli tot midden september 2018

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Antwerpen, Haute couture, Lingerie, Shopping, Tas, Zomer.