Love is all: de eindejaarsfilm van Cartier
© Cartier

Love is all: de eindejaarsfilm van Cartier

Leestijd: 1 min

Cartier lanceert voor de feestdagen de 'Love is all'-film die een hulde brengt aan de universele en eeuwige liefde, het delen, de schoonheid en de intensiteit. Waarden die het Franse juweliershuis hoog in het vaandel draagt. Onder andere Monica Bellucci, Lily Collins, Troye Sivan en Willow Smith zijn te zien in de film.

/

Cartier daagde de creativiteit van twaalf persoonlijkheden, twaalf vrienden van het huis uit om aan te tonen in hoeverre culturele en artistieke diversiteit de levenskracht van het Franse Huis is. Ze vroegen de jonge Britse modefotografe Charlotte Wales, die bekend staat om haar speelse, frisse en bedachtzame aanpak om de film te regisseren.

Lees ook: Ontdek de geschiedenis van de Love-armband van Cartier.

“Het maakt deel uit van de Cartier-filosofie om te geloven dat we samen sterker en authentieker zijn. Daarom brachten we deze inspirerende groep van creatievelingen bij elkaar omdat ze het leven omarmen met een gevoel van feestelijkheid. Samen lijken ze de zwaartekracht te trotseren door middel van de rode doos van Cartier, die ze vulden met een gevoel van vreugde”, aldus Arnaud Carrez, Senior Vice President, Chief Marketing Officer van Cartier.

Love is all Cartier

Cartier

/

Love is all van Cartier

De film, die vanaf vandaag 16 november wereldwijd te zien is, heeft een indrukwekkende cast: Ella Balinska, Mariacarla Boscono, Monica Bellucci, Khatia Buniatishvili, Lily Collins, Golshifteh Farahani, Mélanie Laurent, Troye Sivan, Willow Smith, Annabelle Wallis, Jackson Wang en Maisie Williams.

Love is all werd opgenomen in zowel Parijs, Los Angeles en Shanghai. Voor de soundtrack koos Cartier voor het nummer Everybody’s got to live together van Roger Glover en Ronnie James Dio uit de jaren zeventig. Het Franse Huis vond het nummer naar eigen zeggen ideaal, aangezien het goed past bij het samenzijn met geliefden tijdens de feestdagen.

Bekijk de volledige video hieronder:

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.

Tags: Cartier, Juwelen, Kerst.