Levi’s en Ganni werken opnieuw samen
© ganni

Levi’s en Ganni werken opnieuw samen

Door Lisa Aelvoet, margo Verhasselt
Leestijd: 1 min

Het is niet de eerste keer dat het denimmerk de handen in elkaar slaat met het Deense modelabel. De derde samenwerking van Levi's® x GANNI-collectie werd geïnspireerd door Moeder Natuur én is vervaardigd uit duurzame materialen.

Geïnspireerd door hun nieuwe liefde voor tuinieren, komen Levi’s® x GANNI terug met een collectie geïnspireerd door Moeder Natuur. De collectie werd voor het eerste getoond op Copenhagen Fashion Week en daarbij stond duurzaamheid centraal. Zo zijn de stuks gemaakt uit tenminste 55% gecertificeerd biologisch katoen en natuurlijke kleurstoffen. Deze laatste zijn afkomstig uit echte planten en mineralen en daarenboven ontrokken met waterbesparende technieken.

Lees ook: Met deze tips maak je zelf een moderne cottagetuin

Dat resulteert in een collectie met draagbare stuks met gedempte tinten en eenvoudige silhouetten. Perfect voor zowel de tuin als de stad. Speelse elementen zoals kragen met franjes, naden en knoopdetails maken het verschil.

/

Emma Chamberlain

Het gezicht van de campagne is niemand minder dan internetlieveling Emma Chamberlain. Samen met haar vrienden poseert ze als een volleerde tuinier in haar favoriete stuks. Tenslotte is de collectie beschikbaar in de maten XS tot 3X en staat inclusiviteit dus voorop.

Ontdek onze favoriete stuk’s uit de collectie hier

De collectie is online te koop.

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.

Tags: GANNI, Levi's.