Kijk binnen in de nieuwe boetiek van Chanel in The Hamptons
© Chanel

Kijk binnen in de nieuwe boetiek van Chanel in The Hamptons

Leestijd: 1 min

Modehuis Chanel opent een nieuwe boetiek in de New Yorkse Hamptons. De boetiek van 220 vierkante meter werd vormgegeven als een 'perfecte, Parijse, zomerfantasie'.

‘Chanel à la plage’; dat was zowat de inspiratie voor de nieuwe boetiek van het modehuis in New York. Het decor is licht en zomers, gebaseerd op zowel de Hamptons spirit als de tijdloze codes van het Huis, inclusief het emblematische zwart, wit en goud kleurenpalet, en de elegante design accenten die synoniem zijn met de eeuwig moderne allure van Mademoiselle Chanel.

Lees ook: Berlijn: 7 tips voor een citytrip naar deze hippe stad

De boetiek straalt comfort en een ontspannen gevoel van glamour uit dat inherent is aan het Huis. Matzwart geschilderde vloeren en witte muren worden geaccentueerd door tweed tapijten, elegant ingetogen zitjes en grafische accentstukken die doen denken aan Gabrielle Chanels legendarische salon in haar appartement op 31 rue Cambon in Parijs. De tweede verdieping is gereserveerd voor privé-afspraken en werd ingericht met crèmekleurige linnen banken die in het midden staan en bekleed zijn met witte en gouden Chanel-kussens in tweed.

/

De eerste verdieping is verdeeld in prêt-à-porter, accessoires, horloges en juwelen, brillen en schoenen. Hier kunnen klanten de nieuwste stuks van Chanel ontdekken; van met diamant afgezette pakken uit de Métiers d’art 2021/22 collectie, tot de zwemkleding en kleurrijke gewaden van de Coco Beach collectie.

Lees ook: Knokke-Heist: 5 shopadressen voor de zomer

/

Kijk binnen in de boetiek

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.

Tags: Chanel.