Kerstshopping: De allerleukste kerstdecoratie voor een onvergetelijke kerst
© Marie Claire x de Bijenkorf

Kerstshopping: De allerleukste kerstdecoratie voor een onvergetelijke kerst

Leestijd: 1 min

Jingle bells, jingle bells… wij tellen al ongeduldig af naar de gezelligste dagen van het jaar: de kerstperiode! Geef je interieur een feestelijke make-over met de allermooiste kerstaccessoires en geniet in stijl van deze wonderlijke tijd vol sfeer en gezelligheid.

Schitterende kerstdecoratie

Nu het einde van het jaar in zicht is, wordt het het tijd om je huis om te toveren tot een winter wonderland, dus haal de kerstdecoratie maar boven! Het centrum van de feestelijkheden is natuurlijk de kerstboom. Of je nu kiest voor een echte of een kunstkerstboom, versieren is een must. Je kan het natuurlijk traditioneel houden en kiezen voor kerstballen en kerstboomversiering in typische kerstkleuren zoals goud, groen, wit en rood, maar waarom niet je kerstboom decoreren met originele hangers zoals je favoriete dieren of zelfs je lievelingsdrankje? Behalve een kerstboom zijn er nog tal van kerstartikelen waarmee je je dagdagelijkse bezigheden een feestelijke toets kan geven. Wat dacht je van een aangepast dessertservies of een mok met kerstmotief? Zo smaakt je warme appeltaart of chocolademelk des te lekkerder! En vergeet natuurlijk de kerstkaartjes niet, niets leuker dan een handgeschreven kaartje schrijven of ontvangen van je familie en vrienden.

Kerstartikelen:

Kerstboomversiering:

Kerstballen:

Kunstkerstbomen:

Cadeautje voor jezelf

Tijdens de kerstdagen geef je natuurlijk cadeautjes aan de mensen om wie je geeft, maar vergeet ook jezelf niet te verwennen! Zet jezelf in de bloemetjes met een gloednieuw kerstkleedje in on trend metallic of een stijlvolle little black dress. En waarom doe je jezelf geen adventskalender cadeau? Zo kan je de hele adventsperiode lang elke dag een leuke verrassing uitpakken. Of je nu houdt van smakelijke chocolade of eerder een beauty lover bent die graag nieuwe producten uitprobeert, met een van deze adventskalenders kan het einde van het jaar alvast niet meer stuk!

Kerstkleedjes:

Adventskalenders:

 

Dit artikel kwam tot stand met de Bijenkorf. 
www.debijenkorf.be

Lees ook:
Supermodel Laetitia Casta vertelt openhartig over ouder worden in de modewereld
De SS21-collectie van Maison Margiela biedt stijlvolle inspiratie voor Halloween
Zo ziet de eerste vrouwencollectie van Raf Simons eruit

Commercieel team De artikels van >