Keira Knightley haalt haar gitaar boven voor Chanel
© pers-Chanel

Keira Knightley haalt haar gitaar boven voor Chanel

Door Alexandra Goffart & Melanie Stuckens
Leestijd: 1 min

Ze draagt prachtige zilver- en goudkleurige ringen aan haar vinders en al even mooie armbanden om haar polsen terwijl ze 'Tourbillon de la Vie' op haar gitaar tokkelt. Keira Knightley haalde haar muzikale talenten boven voor Chanel's nieuwe Coco Crush campagne.

Van Muze tot Muzikante

Dat Keira Knightley en Chanel al vaker succesvol samenwerkten, weet iedereen. De actrice was namelijk al meermaals de muze voor het parfum Coco Mademoiselle. Voor de sieradencollectie van dit jaar nam hun samenwerking echter een verassende wending. Keira toonde zich voor het eerst als muzikante en zangeres in de marketingcampagne voor de Coco Crush collectie.

Ook in deze campagne blijft Keira Knightley de prachtige muze die we kennen. Haar Engelse accent, dat lichtjes hoorbaar blijft in het Frans, maakt dat we alleen maar meer van haar gaan houden. Het liedje dat ze brengt Tourbillon de la Vie werd oorspronkelijk gezongen door Jeanne Moreau in de Franse film Jules et Jim.

De knipoog is onbetwistbaar, zeker als je weet dat Gabrielle Chanel en actrice Jeanne Moreau elkaar nauw aan het hart lagen. De campagne is een prachtig eerbetoon aan een van de grootste Franse actrices van de jaren 60.

De Coco Crush collectie

In de juwelencollectie zien we het typische gewatteerde ruitjespatroon van Chanel overal terug. De ringen, armbanden en oorbellen zijn verkrijgbaar in wit goud, beige goud en geel goud. Stuk voor stuk zijn het prachtexemplaren die je naar believen kan combineren. Mix & match is dus de boodschap dit najaar. Ons hoef je dat geen twee keer te vertellen!

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Actrice, Chanel, Juwelen, Keira Knightly, Muziek.