Onze favoriete stuks uit de H&M x Erdem collectie
© Pers

Onze favoriete stuks uit de H&M x Erdem collectie

Leestijd: 1 min

Afgelopen juli werd bekendgemaakt dat H&M voor hun nieuwste designersamenwerking de krachten bundelde met met het succesvolle Londense label Erdem. De H&M x Erdem collectie werd zopas onthuld en wij zijn helemaal fan! Ontdek hier onze favoriete stuks.

De ontwerper achter Erdem, de Turks-Canadese Erdem Moralioglu, vertelt graag verhalen. “Voor mijn collectie voor H&M bedacht ik een groep vrienden die het weekend doorbrengen in een Engels landhuis”, legt hij uit. “Dat resulteerde in een collectie die tegelijkertijd gekleed en speels is.”

Erdem bleef trouw aan zijn identiteit en maakte veel gebruik van elementen die zijn collecties het afgelopen decennium kenmerkten. Zo zien we heel vrouwelijke silhouetten met bloemenprints, kant, satijnen linten en perfecte snits.

Voor H&M ontwierp Erdem ook een mannencollectie, een primeur voor het merk. Door de wisselwerking tussen beide collecties zijn er voor de vrouwen ook mannelijkere stuks zoals het kostuum en de mannenmantel. Kristallen strikvormige oorbellen en handtassen met kroko-effect maken het plaatje compleet.

De H&M x Erdem collectie is vanaf 2 november verkrijgbaar in geselecteerde winkels en op www.hm.com

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Collab, Designer, Erdem, H&M, H&m x erdem.