Hier kan je de beste deals scoren op Black Friday
© Marie Claire

Hier kan je de beste deals scoren op Black Friday

Door Laura Dabekaussen & Sophie Demanet
Leestijd: 2 min

Nog een beetje geduld... want op 23 november is het zover, 'Black Friday' komt eraan. Het is de officiële opening van het Kerstseizoen met maximum shoppen voor een minimumprijs. Geen idee in welke winkels je terecht kan? Paniekeer dan nog niet, want Marie Claire stelde voor jou de ultieme shoppinglijst samen, met enkel de winkels met de bijzonderste aanbiedingen.

Een mini-prijs lipstick of een clever haardroger nodig? Volg meteen onze gids.

Hoe moet je de prijzengolf volgen?

In de week van 19 tot 25 november zal je tal van aanbiedingen online en in winkels zien. De kortingen beginnen op maandag 19 november met al heel wat interessante deals, maar voor de echte piekaanbiedingen zal je moeten wachten tot vrijdag 23 en zaterdag 24 november.

/

Waar kan je scoren?

Fashion

fashion_mc

Unsplash

/

 

rollerskateshermes

Hermes

Shoes and sporty outfits

/

beauty_mc

Unsplash

Beauty lovers

/
Tech for girls

techlover_mc

Unsplash

Last but not least: Ben je op zoek naar een smartphone die redelijk geprijsd is of een romantisch uitje voor 2? Dan hebben Fnac en Mediamarkt aan je gedacht. Je vind er high tech, speelgoed en apparaten voor elke linkse hand. 

/

Voor een goede deal hoef je echt je bed niet uit

Dit jaar hoef je voor de grootste deals je slaapkamer zelfs niet te verlaten. Veel winkels hebben namelijk ook een webshop waar ze hun items etaleren. Kleine tip, online scoren kan al vroeger dan 23 november. Veel winkels geven nu al serieuze kortingen of beginnen 23 november om 00:00.

Ontdek: het geheim van ‘Black Friday’ shoppen

Veel merken maken voor ‘Black Friday’ een promotiecode. Nadat je bepaalde stappen hebt ingevuld, kan je deze promotiecodes krijgen, die je kan gebruiken om items ‘on sale‘ te kopen. Ga naar je betaalmandje, vul de code in die je kreeg en Bam, je hebt een extra korting gescoord. Veel sites laten je toe op bijvoorbeeld een broek van 50% een korting, de extra korting van een promotiecode toe te voegen.

/
Blackfriday_shopping_mc

Marie Claire

En als je er niet bent in het weekend van 23 november?

‘oh, nee’ wat als je nu net het Black Friday-weekend moet missen, omdat je net dan die Harry Potter marathon gepland had… Geen nood, ook voor jou is er een oplossing. Na ‘Black Friday’ komt immers ‘Cyber Monday’! Nog zo’n op koopjes gerichte feestdag. De kortingen van het weekend lopen in de week erna gewoon door, al is het enkel online. Zo kan ook jij nog steeds goede deals vinden, je moet er je film niet eens voor pauzeren.

Veel plezier en succes!

Lees meer Marie Claire: Black Friday: waar komt Black Friday nu eigenlijk vandaan, You are gold: onze gouden selectie voor de feestdagen, De 5 geboden om te scoren, Black friday: de leukste online finds voor het gezin, Deze adventkalenders zijn veel leuker dan chocolade.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Black friday, Cyber Monday, Kortingen, Shoppen, Solden, Waar shoppen.