Goud en kersenrood, een verfrissende kleurencombinatie voor winter 2024
© Launchmetrics Spotlight

Goud en kersenrood, een verfrissende kleurencombinatie voor winter 2024

Leestijd: 1 min

Met zijn warme en luxueuze uitstraling, is goud altijd een favoriet geweest voor het winter- en feestseizoen. Dit najaar zien we het op de catwalk vaak gecombineerd met kersenrood, wat een levendige en gedurfde twist toevoegt aan de traditionele winterpaletten.

/

Goud staat bekend om zijn associatie met rijkdom en luxe. Deze winter wordt het niet alleen gebruikt als accentkleur, maar speelt het ook de hoofdrol in veel ontwerpen. Denk aan gouden avondjurken, metallic gouden accessoires en zelfs gouden details op winterjassen.

Daartegenover staat kersenrood, een kleur die doet denken aan rijpe winterbessen en gezellige open haarden. Het is een krachtige en levendige tint die de aandacht trekt. Kersenrood brengt warmte en energie in je outfit en kan op verschillende manieren worden geïntegreerd, van rode truien tot elegante rode laarzen.

Hoe combineer je goud en kersenrood?

De sleutel tot het dragen van deze opvallende combinatie is balans. Combineer bijvoorbeeld een gouden top met een kersenrode broek, of draag een kersenrode jurk met subtiele gouden accessoires. Accessoires zoals een gouden handtas, sieraden of laarzen kunnen dienen als accenten om de look compleet te maken.

Shop onze favoriete items in goud en kersenrood:

Lees ook: De mooiste juwelen om jezelf of een ander cadeau te doen & Een wollen trui wassen in 5 stappen.

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.