Gaudy Day: vandaag is kitschy catchy
© imaxtree

Gaudy Day: vandaag is kitschy catchy

Door Laura Dabekaussen
Leestijd: 1 min

17 oktober is Wear something Gaudy day. Een dag om je vreemdste aankopen, glitters en felle kleuren uit de kast te halen. Maak een outfit waar jij instant vrolijk van wordt, inspireer anderen en spring erUIT. Pas die paarse oogschaduw met een oranje lip. Misschien staat het niet eens zo slecht!

/

Tacky is back

17 oktober is geen dag om duidelijk of gewoon te zijn. Het punt van Wear Something Gaudy Day is om op te vallen door felgekleurde stoffen, intense patronen of iets zonder smaak of gevoel voor mode te dragen. Het is de dag om het neonroze shirt en de dingen achter in je kast nieuw leven in te roepen. Onder alle andere omstandigheden zouden we je afraden een glitterlegging te combineren met leopard, maar vandaag niet. De dag van slechte smaak verdient jouw uitbundigheid en zorgt vooral voor een goed humeur.

Want eerlijk: full fushia outifts are awesome en niemand kan er slecht gezind in zijn.

Oorsprong van Gaudy Day

Wear Something Gaudy Day is jouw kans om echt uit te blinken in de menigte. De oorsprong van deze dag ligt in de Amerikaanse comedyshowThree’s Company “uit de jaren ’70. Het personage Larry Dallas had het idee deze speciale dag te vieren, om zo de wereld een kleurrijkere plek te maken. Het schijnt zelfs dat hij elk seizoen zijn kostuum liet aanpassen, om het nog Gaudy’er te maken.

/

Onze favoriete looks

Steek eruit als een pijnlijke duim met deze streetstyle Gaudy.

 

 

 

Note: If you’re always dressed in gaudy attire, this is your day to look like everyone else!

 

Meer inspiratie nodig voor de winter?

Brussel Fashion Days streetstyle

Moschino X H&M collection

Vrolijke panty’s voor de herfst

 

 

 

 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Colorblocking, Fashion, Gaudy day, Mix and match, Trends.