Dit zijn alle looks van de MOSCHINO X H&M collectie
© Pers

Dit zijn alle looks van de MOSCHINO X H&M collectie

Door Lieselot Coppens
Leestijd: 1 min

Eindelijk, er is beeldmateriaal van de samenwerking tussen H&M en het Italiaanse modehuis Moschino! In april kondigden we al aan dat de collectie extravagant zou zijn, en de beelden liegen er niet om. Deze lijn is voor al wie van bling, glitter en Disney houdt.

Vriendschap en diversiteit

Het lookbook wil vooral vriendschap en diversiteit vieren. De foto’s werden gemaakt door fotograaf Marcus Mam en styliste Carlyne Cerf de Dudzeele, twee mensen met wie Jeremy Scott geregeld samenwerkt. De opvallende kleren worden gedragen door even opvallende figuren: Aquaria, de winnaar van de RuPaul Drag Race, de tweelingen en influencers Aya en Ami ofwel Amiaya, Sakura Bready, Jeremy Scott’s assistente bij Moschino en Pablo Olea, Scott’s beste vriend.

Gewaagd maar fun

De collectie leunt dicht aan bij de linken die Moschino graag maakt met logo’s, pop, glamour en straatcultuur. Ann-Sofie Johansson, de creatief adviseur bij H&M, zegt het volgende over de kledinglijn: “Dit is een luide en fiere collectie waarin plezier centraal staat. De collectie nodigt iedereen uit om plezier te maken, wie je ook bent of van waar je ook komt”.

Maak alvast je verlanglijstje klaar door te scrollen door de lookbook beelden:

 

De collectie is vanaf 4 november verkrijgbaar in geselecteerde winkels en op www.hm.com.

Meer modenieuws? Herfstshopping: onze favoriete stukken in warme kleuren, De 7 lingerietrends van FW18, Inspiratie: formele werkoutfits met een twist

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Capsulecollectie, H&M, Jeremy Scott, Moschino.