Brussel Fashion Days: de beste streetstyle looks
© Aline Moure

Brussel Fashion Days: de beste streetstyle looks

Door Laura Dabekaussen
Leestijd: 1 min

Dit weekend vond de 7de editie van Brussel Fashion Days plaats. Hartje Brussel werd voor drie volle dagen omgebouwd tot het mekka van de Belgische mode. Met défilés, beauty bars en DIY-workshops te over verzamelde onze fotograaf voor jou de beste streetstyle looks.

Een weekend lang ons onderdompelen in de leukste mode van het moment? Dat doen we met plezier tijdens Brussel Fashion Days. Het mode-evenement van het jaar. Zoals je weet is oktober dé fashionmaand in Brussel en leggen we tijdens de Fashion Days vooral nadruk op de Belgische collecties.  We namen een kijkje op dit driedaagse festijn en fotografeerden er voor jou de meest leuke en vooruitstrevende streetstyle. Wil je zelf je look pimpen zonder helemaal uit je comfortzone te gaan? lees dan ook: Leukste panty’s om de herfst op te vrolijken en 20x Velours shopping om fluweelzacht de winter in te gaan 

/

Dit jaar op het programma

Een mix van: etnisch, kleurenblok, dierenprints, corduroy, tartan en glitter! Kortom, alles waar we van houden! Laat je inspireren door onze galerij.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Brussel fashion days, Mode, Trends.