Futuristische schoenen voor een stijlvolle zomer
© Marie Claire x Beyond

Futuristische schoenen voor een stijlvolle zomer

Leestijd: 1 min

De zomer is eindelijk aangekomen. Ben jij nog op zoek naar dé schoen om stijlvol en comfortabel die hete dagen door te komen? Beyond stelt hun nieuwe lijn voor en wij zijn helemaal fan.

Hypermodern met futuristische invloeden, dat is de nieuwe Spring/Summer 2020 schoenencollectie van Beyond. De lijn is uniek met zijn dynamische ontwerpen en strakke lijnen met verfijnde details. De schoenen zijn ook vervaardigd uit hoogwaardige materialen en gemaakt door kwalitatief Italiaans vakmanschap. 

Stylist Gianni Barbato omschrijft het concept en de creatie van de Beyond-schoen als modebewuste sportmodellen die onmisbaar zijn in de urban kleerkast van mannen en vrouwen.
Hot topic dezer dagen is vrijheid van meningsuiting en dat is Beyond niet ontgaan. De modellen zijn ontworpen voor stadsmensen die met hun stijl willen ontsnappen aan clichés en meningsuiting willen bevorderen. Of je nu voor een minimale of schreeuwerige look gaat, met een paar Beyond-schoenen blijft jouw stijl niet onopgemerkt.

Kleurrijke sandalen

Sandalen zijn nog steeds de ultieme zomer must-haves. Perfect om te reizen, de stad te trotseren of zelfs op date te gaan. Beyond brengt sandalen op de markt met zolen die bestaan uit een mix van compacte en transparante materialen die de schoen lichter en frisser maken. De fameuze zolen komen voor in kleurrijke combinaties : van geel en roze, kersenrood en aqua, blauw en turkoois tot transparant. Ook de kleuren van de bandjes variëren van wit, beige, blauw tot geel, turkoois en rood. Jouw zomerstijl krijgt een instant upgrade met een goede portie fun!

Sneakers, moccassins, noem maar op!

Ben jij eerder een sneaker fan? De collectie heeft ook een breed aanbod aan andere modellen. Zo is er een reeks sneakers die gemaakt is van street fashion tech-stoffen, zoals nylon en mesh, vakkundig gecombineerd met traditionele materialen als leer, suède en nubuck.

In de volgende Spring/Summer collectie wordt er nadruk gelegd op denim, omdat die helemaal terug is van nooit weggeweest. Dit resulteert in originele herinterpretaties en bijzondere combinaties met andere materialen. De Beyond-zool wordt bovendien ook gebruikt op klassieke modellen in de collectie, zoals mocassins en bootschoenen, om meer karakter en originaliteit toe te voegen.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Beyond. 
beyondshoes.it

Lees ook: 

Commercieel team De artikels van >

Tags: Fashion, Schoenen.