Essentiel Antwerp stopt met mannenlijn

essentiel_mannen_collectie_stopt
©Essentiel Antwerp

Essentiel Antwerp keert terug naar haar originele DNA door zich enkel nog te focussen op haar vrouwencollectie. Fall/Winter 2019, de collectie die on- en offline beschikbaar is tot het einde van het seizoen, wordt de laatste mannencollectie van Essentiel Antwerp.

Lees ook: 9 modelabels waarvan je niet gelooft dat ze Belgisch zijn. 

De reden? Qua branding is het heel moeilijk om voor de mannen hetzelfde imago te krijgen als bij de vrouwen. Essentiel Antwerp kennen we als een bont en vrolijk label met eclectische prints, maar dat vertalen naar een herenlijn, is lang niet zo eenvoudig. Anders gezegd: “een kleurrijke garderobe, daar zijn de meeste mannen nog niet klaar voor”, klonk het bij Inge Onsea op de Fashion Talks afgelopen week.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par ESSENTIEL ANTWERP (@essentielantwerp) le

De laatste mannencollectie, Fall/Winter 2019, is de kers op de taart van 15 jaar mannenkleding. Dit seizoen is Essentiel Antwerp op zoek gegaan naar de moderne man van vandaag, met een innovatieve en technische collectie die geen enkele urban nomad afschrikt. De collectie is nog in de winkels en online beschikbaar tot het einde van het seizoen. Fans hebben dus zeker nog de kans om de laatste begeerde stuks die de visie en esthetiek van het merk benadrukken te pakken te krijgen.

Onze favoriete stuks vind je hier:

 

 

| | | |
Tags: Essentiel Antwerp, Fashion.