Essentiel Antwerp start met verhuur van feestjurken
© rv

Essentiel Antwerp start met verhuur van feestjurken

Door Esther Marneffe
Leestijd: 1 min

Essentiel Antwerp verhuurt nu ook feestjurken. Ter gelegenheid van de nieuwe Samsung AirDresser, een design stoomkast die een tripje naar de droogkuis overbodig maakt, brengt het Belgische merk een nieuwe collectie feestjurken uit. Deze zijn gewoon te koop, maar je kan ze ook huren voor 4 of 8 dagen. De nieuwe rental service draagt bij aan een duurzamer modelandschap.

/

Met de nieuwe rental service van Essentiel Antwerp, kan je vanaf nu een feestjurk huren voor een klein prijsje. Het initiatief stelt je in staat om op elke gelegenheid iets anders te dragen zonder daarbij het milieu te belasten en het bespaart je ook geld. Essentiel Antwerp ontwierp een nieuwe capsulecollectie party dresses voor de gelegenheid, die doet denken aan de roaring twenties. De collectie bestaat uit 2 jurken, beschikbaar in 4 verschillende felle kleuren: rood, roze, paars en nude.

Na de verhuur worden de jurken gereinigd in de nieuwe Samsung AirDresser. De design stoomkast maakt droogkuis overbodig. De kast lijkt een beetje op een koelkast. Je hangt je kleren er in, en ze komen er verfrist, gereinigd en kreukvrij terug uit. Op die manier heb je je eigen stomerijservice, gewoon bij je thuis. Ongewenste geuren, bacteriën en kreuken worden verwijderd zonder je kleren te wassen of te beschadigen.

Essentiel Antwerp

/

“We want to be your pink pill”

Inge Onsea

Volgens Inge Onsea, mede-oprichtster en creatieve directeur van Essentiel Antwerp is de renting service ideaal voor post-corona feestjes. “Ik kijk er zo hard naar uit om me terug op te maken voor een feest. Wat zeg ik: feesten! En ik denk heel wat mensen samen met mij. Van mooie kleren word je gewoon instant happy! Ik voel het, we gaan opnieuw naar een fenomenale roaring twenties. Onze collectie is dan ook één en al kleur, happiness en sparkles. Ons motto “We want to be your pink pill” was nog nooit zo van toepassing!”

Een jurk uit de nieuwe collectie kan je al huren vanaf € 45 voor 4 dagen, of € 85 voor 8 dagen. Ze zijn beschikbaar in de Essentiel Antwerp winkels in Antwerpen, Brussel, Leuven en Gent van 27 mei tot 1 juli. Daarnaast zijn de jurken ook te koop voor € 300 het stuk. De nieuwe AirDresser van Samsung is beschikbaar via de website vanaf €1.999.

Vond je dit interessant? Lees dan ook: Essentiel Antwerp stopt met mannenlijnOntdek de geschiedenis van de iconische ‘Lady Dior’-handtasMiuccia Prada is jarig, een portret van de invloedrijke modeontwerpster

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Essentiel Antwerp, Rental service, Samsung AirDresser.