Dit zijn de mooiste zonnebril lanceringen voor zomer 2019
© Pers

Dit zijn de mooiste zonnebril lanceringen voor zomer 2019

Leestijd: 1 min

De zomer komt steeds dichterbij, al is dat helaas nog niet te merken aan het weer. Wil je toch al wat vakantiegevoel in huis halen? Ontdek dan snel hier de mooiste zonnebril lanceringen voor zomer 2019!

Ray-Ban Studios x Peggy Gou

Vorig jaar lanceerde Ray-Ban het initiatief Ray-Ban Studios, een project waarbij het label nauw samenwerkt met nieuwe muzikanten om ze op die manier ook te gaan promoten. Hun connectie met muziek gaat reeds jaren terug, zo worden ze onder andere geassocieerd met sterren zoals Bob Dylan en Ray Charles.

Na de Martinez Brothers en Dj-icoon Nina Kraviz is het nu aan Peggy Gou, een Koreaanse DJ, producer en mode-icoon. Het mag dan ook niet verbazen dat haar brillencollectie trendy en artistiek is. Bovendien lanceert ze ook het allereerste brilaccessoire in de geschiedenis van Ray-Ban: een gouden zonnebrilketting met haar initialen!

De Ray-Ban Studios x Peggy Gou capsulecollectie is online verkrijgbaar. 

/

KOMONO – Dawn till Dusk

Ook de zomercollectie van KOMONO barst van de must have zonnebrillen. De verschillende sub-collecties representeren verschillende momenten door de dag heen, van dawn till dusk. Zo staan de Luminous zonnebrillen symbool voor de reflectie van een zonsondergang en is de Stardust collectie gebaseerd op het vallen van de nacht. Ook de bijhorende campagnebeelden, gemaakt door de Belgische fotograaf Quentin de Briey, zijn geïnspireerd op alle zorgeloze momenten die je gedurende de dag beleeft.

De volledige zomercollectie is vanaf nu verkrijgbaar via de website van KOMONO

/

Vogue Eyewear x Gigi Hadid

Een tijdje terug werd het eerste deel van de SS19 capsulecollectie van Vogue x Gigi Hadid gelanceerd. Na de eerste succesvolle drop kunnen fashionista’s nu genieten van een tweede reeks zonnebrillen die minstens even leuk is. Gigi Hadid neemt je opnieuw mee naar haar favoriete stad New York en geeft je een kijkje in haar persoonlijke leven. Ook deze keer werden de brillen vernoemd naar betekenisvolle locaties of personen. De Bella, uiteraard vernoemd naar haar beroemde zusje, is ongetwijfeld de it-bril van dit seizoen!

Meer lezen? Shopping: 15 statement zonnebrillen onder €100Moederdag wishlist: een cadeaulijstje voor elke mamaPittig in pastel: 25 items die je outfit naar een hoger niveau tillen

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Komono, Ray-Ban, Zonnebril, Zonnebrillen.