Deze ultieme jeans past iedereen
© lola liza

Deze ultieme jeans past iedereen

Leestijd: 1 min

Op zoek gaan naar een nieuwe jeans een nachtmerrie? Niet als het van LolaLiza afhangt. Zij brengen de Shape of You-jeans op de markt, dé jeans die iedereen zou passen.

Op zoek gaan naar de perfecte jeans kan wat weghebben van op zoek gaan naar de heilige graal. De innovatieve Shape of You-jeans van LolaLiza komt in drie maten die een grotere vrouwelijke matenboog omvatten. Daarmee zijn ze de eerste Belgische modeketen met een ‘one size fits all’ jeans die inclusief, mooi en betaalbaar is.

Lees ook: Alle Belgische wintergroenten en –fruit op een rij

Gepuf, geklaag en teleurstelling: het zijn drie woorden die de zoektocht naar een nieuwe jeansbroek vaak jammer genoeg perfect beschrijven. Op een dag dan toch een fantastisch exemplaar gevonden? Dan kan het plots weleens zijn dat die broek na enkele jaren niet meer evengoed past. Want ja, een lichaam is nu eenmaal continue in verandering. Met als resultaat: de jeans wordt aan de kant gesmeten.

/

‘One size fits all’

Net daarom brengt het Belgische modelabel LolaLiza de innovatieve Shape of You-jeansbroek op de markt. De ‘one size fits all’ jeans is gemaakt van een stof met een elasticiteitsgraad van 90 tot 100% die de vrouw bewegingsvrijheid en draagcomfort biedt. De broek komt in drie verschillende tailles, die vrouwen van maatje 34 tot 48 passen.

Naast de jeans introduceert het merk ook de Shape of You-jurk, die rondingen eer aandoet en in de verf zet. Zo viert het Belgische modemerk het lichaam van verschillende vrouwen, in al zijn vormen en in alle fases van het leven.

Lees ook: Kendall Jenner is het nieuwe gezicht van Messika

“Bij LolaLiza willen we ervoor zorgen dat elke vrouw zich goed kan voelen. Bovendien zijn wij voorstander van rationele mode. Een jeans die jarenlang meegroeit met je lichaam, gaat ook veel langer mee”, benadrukt Joachim Rubin, CEO van LolaLiza.

Prijs: € 49,99, De Shape of You-jeans is beschikbaar vanaf donderdag 17 februari. 

*Kanttekening van de redactie: een broek tot maat 48 past natuurlijk lang niet iedere vrouw, zoals je leest in de titel van dit artikel. Zeker als je weet dat de gemiddelde Belgische vrouw een maat 42 heeft. Maar omdat het toch al een stukje breder gaat dan de maten die in het reguliere aanbod te vinden zijn, past deze jeans alleszins al méér vrouwen en die inclusieve gedachtegang steunen we graag.

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.