Deze drie Belgische modemerken lanceren een accessoirecollectie
© Nathalie Vleeschouwer

Deze drie Belgische modemerken lanceren een accessoirecollectie

Leestijd: 1 min

Een outfit is niet af zonder de juiste accessoires, en daar spelen dit voorjaar drie Belgische modehuizen op in. Met een nieuwe, of uitgebreide lijn van schoenen, juwelen en/of handtassen onthullen Xandres, Nathalie Vleeschouwer en La Collection een nieuwe dimensie van elegantie.

/

Nathalie Vleeschouwer

Na de succesvolle lancering van een eerste collectie slippers afgelopen zomer, voegt Nathalie Vleeschouwer aan haar schoenenlijn vier nieuwe geklede modellen in craqueléleer toe, een open sandaal met hak in nappaleer, zilveren puntige flats en een gesloten schoen met vierkante tip en wikkelriempje rond de enkel.

Ook ontwierp de Belgische ontwerpster drie praktische tassen: van een ruime cross-body tas in maxi en midi formaat tot een compact en handig telefoontasje.

De Nathalie Vleeschouwer schoenen- en handtassenlijn is nu online, in de brand stores & bij de multi brand retailers te koop.

/

La Collection

Het Belgisch-Armeense koppel Florence Cools en Artur Tadevosian – bezielers van modehuis La Collection – introduceert zijn allereerste juwelencollectie. Zo veel meer dan ringen, oorbellen en kettingen zijn het levendige uitingen van creativiteit, doordrenkt met unieke verhalen die zich ontvouwen in goud en edelstenen. In ons maartnummer dat op 1 maart te koop is, kan je een uitgebreid interview met Florence lezen over de collectie, hierboven ontdek je alvast de beelden in preview.

Meer info op de website.

/

Xandres

Casual shoppers, instappers en sneakers maar ook verfijnde clutches en high heels: Xandres lanceert voor lente-zomer 2024 een uitgebreide accessoirelijn die de look and feel van de hoofdcollectie perfect matcht.

Ze lanceren de collectie op 22/2 in de gloednieuwe Xandres winkel in Brugge met een tweeledige collab met kunstenares Lieselot Wille, die met een handtas een uniek werk zal creëren dat die avond te winnen is. De aanwezigen krijgen eveneens een limited edition Lieselot Wille x Xandres-dustbag mee naar huis, gemaakt uit Xandres-reststoffen.

De accessoires zijn verkrijgbaar vanaf 15/1 via de Xandres pilot stores en webshop, multimerkenwinkels en gespecialiseerde zaken in het binnen- en buitenland.

Vond je dit interessant? Lees dan ook: De comeback van de Knokke-look als modestatement voor lente-zomer 2024 & Deze kledingstukken zorgen voor lentekriebels.

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.

Tags: Belgische mode.