Dit zijn de mooiste denim collecties voor deze winter 
© Pers Weekday - CK Jeans - Levi's

Dit zijn de mooiste denim collecties voor deze winter 

Leestijd: 1 min

Denim geraakt nooit écht uit de mode, en ook deze winter zien we de populaire stof overal. Ontdek snel de wintercollecties van Levi's, CK Jeans en Weekday vol denim vernieuwing.

We love denim! Spijkerstof is al jaren niet meer uit onze kleerkast weg te denken. De populaire stof wordt ook al lang niet meer enkel voor broeken gebruikt, maar ook in jassen, jurken, enzovoort. Alles kan en mag in deze drie winterse denim collecties!

Weekday AW18 limited edition collectie

De nieuwe wintercollectie van Weekday staat in het teken van onconventionele, maar ook uiterst draagbare snits. De rode draad in de collectie is de Amerikaanse workwear-traditie. Duurzaamheid en comfort staat centraal in deze collectie, maar de kleding kreeg ook een bijzondere twist. De trenchcoat wordt dit seizoen bijvoorbeeld herwerkt met stevig biologisch katoen, dat er na verloop van tijd alleen maar beter uit zal zien. Jassen, jeans en vesten zijn verkrijgbaar in traditionele wassingen, maar ook in warmere tinten zoals ecru en roest.

/

Levi’s FW18 Women

Ook de nieuwe wintercollectie van Levi’s barst van de leuke denim items. De volledige collectie werd opgebouwd rond sneakers, want de populaire schoen is here to stay. De sneakertrend heeft het huidige modelandschap sterk gewijzigd. Haute couture met sneakers, streetwear gecombineerd met stilettohakken, jaren ’80 gemixt met de jaren 2000, alles kan en alles mag. Uit die diversiteit haalde Levi’s zijn inspiratie voor de Levi’s FW 18 collectie.

Dit seizoen komt “new-stalgia” aan bod door de nadruk te leggen op de taille. Van high raise skinny’s tot mom jeans, hoge tailles zijn helemaal in. Combineer de broeken met grafische tops, hoodies en crew necks. De verschillende casual denimhemden dragen bij tot een relaxte, maar ook stijlvolle look.

/

CK Jeans exclusives

Webshop Zalando blaast dit jaar tien kaarsjes uit en dat viert Calvin Klein Jeans met een exclusieve denimcollectie. De wintercollectie, die enkel verkrijgbaar is via de webshop, wordt voorgesteld door Kaia en Presley Gerber. De kinderen van Cindy Crawford werden vorig jaar nog uitgeroepen tot modellen van het jaar en schitteren nu in de CK Jeans campagne.

In de collectie vind je onder andere een denim rok en high raise skinny jeans met een rood-witte streep aan de zijkant. De stoere westernjurk en het leuke jeansjasje zijn de blikvangers van de collectie. Cropped tops, sweaters en hoodies maken je winterse look helemaal compleet.

Ontdek de volledige collectie hier.

denim

Dan Jackson

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Denim, Denim trends.