Decotrend: 25 manden om je interieur te boosten
© French Rosa, Instagram @nordal_interiors

Decotrend: 25 manden om je interieur te boosten

Door Camille Vernin  & Emma Verbeke
Leestijd: 2 min

Tegenwoordig vind je ze overal: in interieurwinkels, in decoratietijdschriften en misschien zelfs al in je huis. Manden zijn tegenwoordig de grote trend als het op je interieur aankomt!

 

Lees ook: 12 webshops waar je betaalbare muurdecoraties kunt vinden

/

Eindeloze variatie

De mand heeft het allemaal. Het decoratiestuk kan je huis een elegante touch geven, maar is tegelijk ook heel rustgevend. Ze zijn ideaal om je badkamer, de rand van een open haard of gewoon een lege hoek in je huis aan te kleden. Daarnaast zijn ze niet alleen mooi, maar ook heel praktisch om onaantrekkelijke of omvangrijke objecten in op te bergen.

Voor creatievelingen is de mand ideaal om te combineren met een vaas, een poef of een ander meubelstuk. Bij voorkeur opteer je voor manden in verschillende materialen, vormen of groottes, afhankelijk van jouw eigen smaak en voorkeur. Plaats de mand buiten voor een eerder Boheemse look, of binnen als je eerder van een klassieke stijl houdt. Het is duidelijk: je kan met de mand eindeloos variatie brengen in jouw interieur.

Wij gingen voor jullie op zoek naar een selectie van de leukste exemplaren van het moment:

/

Interieur inspiratie

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

New week and the Latest work with @julesdunne, using some of my favourite brands and the new Peach by @jotunpaintsarabia. Full series on bennrobinson.com 🍑

Een bericht gedeeld door Benn•Robinson (@bennrobinstylist) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Does it feel Friday yet? I’m ready for the weekend! A little moment from a recent shoot (and I’m in love with this chair BTW).

Een bericht gedeeld door W H I T N E Y & C O. (@whitneyandcodesign) op

Meer lezen? SOS deco: hoe optimaal een kleine woonruimte benutten?Ruim je huis Marie Kondo-gewijs op in drie simpele , Interieur lectuur: deze boeken tillen jouw interieur naar een hoger niveau.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Decoratie, Decotrend, Interieur, Manden.