De sneakers voor najaar 2023 kleuren zilver
© Getty Images

De sneakers voor najaar 2023 kleuren zilver

Leestijd: 1 min

De grote hype mag dan achter de rug zijn, het herwonnen comfort geven we niet zomaar op. En als het van de ontwerpers afhangt, dragen we dit najaar allemaal zilveren sneakers.

/

Hoewel metallic eigenlijk elk jaar deel uitmaakt van de herfst-wintercollecties, schittert zilver dit seizoen met name in de schoenenwereld. Van hoogglanzende laarzen tot glimmende ballerina’s, en bij uiteenlopende modehuizen zoals Miu Miu, MM6 Maison Margiela, Jil Sander en Dries Van Noten.

Lees ook: Zo draag je dit najaar denim op denim.

Voor de sneakerliefhebbers zijn er dit najaar ook de zilveren sportschoenen. In een tijd waarin tijdloze basics overheersen, voegen die moeiteloos een stijlvol contrast aan je look toe. Deze onverwachte en intrigerende toevoeging creëert een frisse en eigentijdse uitstraling. Kortom, zilveren sneakers zijn de perfecte manier om je stijl dit najaar een sprankelende boost te geven.

Shop onze favoriete zilveren sneakers

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.