De nieuwste designertassen waar je écht in wilt investeren
© Dior

De nieuwste designertassen waar je écht in wilt investeren

Leestijd: 1 min

Van de Lingot-tas van Delvaux tot de Re-Edition 1995 van Prada: dit zijn de nieuwste designertassen waarin je wil investeren dit seizoen. 

/

Elk nieuwe modeseizoen worden de nieuwste handtassen druk besproken op de Marie Claire-redactie. “Die nieuwe van Prada aahhh zo mooi” of “Heb je de kleurrijke Caro-tassen van Dior al gezien? Prachtig gewoon!”. En zo gaan we dan een halfuurtje door. Allemaal onder het mom van een redactievergadering natuurlijk, want deze conversaties horen – privileged als we zijn – gewoon bij onze job.

De uitkomst van onze laatste vergadering? Die selectie vind je hieronder. Een goede besteding van het vakantiegeld dat eraan komt? – als je investeert in één van deze designertassen, krijg je absoluut geen spijt.

Lees ook: Dit zijn de beste vintage- en tweedehandswinkels van Antwerpen, Daarom doen Belgen het zo goed in de modewereld & Maak kennis met Chanel 22, de nieuwe handtas van het seizoen.

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.

Tags: Cartier, Christian Dior, Delvaux, Handtassen, Prada, Versace.