De mooiste sportkleding waardoor je zin krijgt om te bewegen
©

De mooiste sportkleding waardoor je zin krijgt om te bewegen

Leestijd: 1 min

Ben je met geen stokken van de zetel af te krijgen? Begrijpelijk, ook wij zijn weinig gemotiveerd om te gaan sporten in dit mistroostige winterweer. Daarom selecteerden we 20 stijlvolle sportoutfits en/of -items op een rij. Om jullie en onszelf terug in actie te krijgen. 

Sport smart, look amazing

Wie zich goed voelt, heeft meer energie. En waarin voelen we ons beter dan in een outfit die perfect past? Daarom is het niet eens zo’n gek idee om wat meer tijd te spenderen aan de perfecte work-out-look. Met je favoriete kledij aan heb je gegarandeerd meer zin om te sporten. Marie Claire’s selectie van de meest stijlvolle sport gear.

Vond je dit interessant? Lees dan ook: Onze 10 favoriete beautyproducten onder de € 10. Hoe corona de skinny jeans de genadeslag gaf. De nieuwste designertassen waar je écht in wil investeren.

 

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.

Tags: Sport, Sportmode.