Adresjes: hier shop je de fijnste kindermode
©

Adresjes: hier shop je de fijnste kindermode

Leestijd: 2 min

De leukste kindermode? Die shop je aan de kust. En wel in Knokke-Heist om precies te zijn. Ontdek onze favoriete adressen voor mini modeliefhebbers in de mooiste badplaats van het land

Lovebyjackie

In de prachtige kinderboetiek Lovebyjackie vind je kledij en accessoires voor meisjes en jongens van nul tot negen jaar. Eigenares Ellen selecteert stuk voor stuk originele, handgemaakte stukken en heeft een voorliefde voor pastelkleuren en bloemenprints. Meisjes meisjes kunnen hier hun hart ophalen.

Adres: Van Bunnenlaan 4, Knokke-Heist

kleed uit de winkel Love by jackie

Lovebyjackie

Couleur Locale Kids

Couleur Locale, hét adres voor slow shopping in Knokke-Heist, heeft naast een uitgebreide concept store met schatten van over heel de wereld, ook een ruime boetiek met kledij en accessoires voor baby’s en kinderen. Verwacht je aan meer dan 100m² boordevol kindermode en unieke interieur items voor de baby-en kinderkamer.

Adres: Lippenslaan 297, Knokke-Heist

Couleure locale kids winkel

Couleur Locale Kids

LS Fashion Kids

Bij multibrandstore LS Fashion Kids vind je kinderkledij van merken als Guess, Le Chic, Blue Bay en meer. Je kan er terecht voor een fijne selectie kledij en accessoires voor zowel jongens als meisjes van een maand tot twaalf jaar oud.

Adres: Lippenslaan 180, Knokke-Heist

twee kinderen die model staan voor LS Fashion

LS Fashion Kids

Junior Cafmeyer

De boetiek Junior Cafmeyer vormt al meer dan vijfentwintig jaar een vaste waarde wanneer het op baby- en kinderkledij aankomt. Je shopt er merkkledij van Ralph Lauren, Scapa, Moncler en meer voor jongens en meisjes van vier tot zestien jaar oud.

Adres: Kustlaan 56, Knokke-Heist

meisje die model staat voor Junior Cafmeyer

Junior Cafmeyer

ELLE Fashion Week

Plan je binnenkort een (shopping)weekend aan de kust? Noteer de ELLE Fashion Week dan met stip in je agenda. Deze vindt van 4 tot 14 mei plaats in Knokke-Heist en vormt hét uitgelezen moment om bakken mode-inspiratie op te doen – met een zeebriesje door je haar. Zo wordt het Lichttorenplein omgetoverd tot een heuse catwalk waar je verschillende modeshows kan bijwonen. Ook talloze modeboetieks nemen deel aan het modefestijn en voorzien leuke extraatjes, verrassingen en promoties.

De ideale timing om een paar dagen uit te waaien aan de kust dus, samen met de kroost. Want op zondag 14 mei nemen de allerkleinste modeliefhebbers de stad over op de Kids Day en showen ze de mooiste kindermode voor het aankomende seizoen op de catwalk. Ontdek het programma hieronder.

Modeshow Knokke

Modeshow Knokke

Programma

15u – 15u30: Lovebyjackie

15u30 – 16u: Couleur Locale Kids

16u – 16u30: LS Fashion Kids

16u30 – 17u – Junior Cafmeyer

Wil je na afloop bepaalde stukken in huis halen? Dan kan je deze meteen in de plaatselijke boetieks gaan shoppen. Ontdek het volledige programma van de ELLE Fashion Week alsook de deelnemende winkels op mykh.be/ellefashionweek en vergeet je niet in te schrijven om van de verschillende promoties te kunnen genieten.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Toerisme Knokke-Heist.

Toerisme Knokke-Heist | (myknokke-heist.be)

Lees ook:

De 4 beste Italiaanse restaurants in Brussel
Permanente ontharing: de expertise van Dépil Tech
Van dag naar nacht: een dag vol verschillende moods met Zalando

Commercieel team De artikels van >