Crush of the day: de eigenzinnige bruidsjuwelen van Rembo Styling x Studio Collect
© Pers

Crush of the day: de eigenzinnige bruidsjuwelen van Rembo Styling x Studio Collect

Leestijd: 1 min

Een bruidslook is nooit compleet zonder enkele fijne juwelen. Juwelencollectief Studio Collect sloeg de handen in elkaar met het Belgische bruidsmerk Rembo Styling. Het resultaat? Een collectie vol eigenzinnige bruidsjuwelen.

Het prestigieuze bruidsmerk Rembo Styling weet als geen ander dat een origineel juweel een bruid volledig kan afmaken. Het merk probeert zo vooruitstrevend mogelijk te zijn en wijkt vaak af van de traditionele bruidskleding. Net daarom vormt Studio Collect de ideale partner voor een eigenzinnige juwelencollectie. Het merk is vooral bekend om zijn sterke en onconventionele stukken. Onder de naam Rembo Styling x Studio Collect brengen de twee labels een prachtige collectie uit.

Onconventionele bruidsjuwelen

Het ontwerp van de bruidsjuwelen is gebaseerd op verschillende details uit de jurken van Rembo Styling. Het label focust zich vooral op bohemian chic bruidsjurken en dat merk je ook aan de juwelen. Maar de labels lieten zich ook vooral inspireren door architectuur. Zo herken je in de collectie invloeden van de Harp Chair van Jörgen Hovelskov, maar ook enkele onderdelen uit de traphal van het New Yorkse Rockefeller Center.

De uitkomst van deze unieke samenwerking is een reeks krachtige statement juwelen met een vrouwelijke uitstraling. De Rembo Styling x Studio Collect collectie bestaat voornamelijk uit oorbellen, maar bevat ook enkele leuke halskettingen en armbanden. In de collectie wordt vooral gewerkt met materialen zoals zilver, verguld zilver en parels. Het traditionele materiaal wordt wel op een onconventionele manier verwerkt tot bijzondere bruidsjuwelen. De collectie is bovendien perfect afgestemd op de bruidskleren van Rembo Styling!

Bekijk hier onze favorieten:

De volledige Rembo Styling x Studio Collect collectie is vanaf nu beschikbaar via de website. De bruidsjuwelen kosten tussen de 160 en 435 euro.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Bruid, Bruidsjuwelen, Rembo Styling, Studio Collect, Trouwen.