Crush of the day: de iconische Skechers D’Lites
© Skechers

Crush of the day: de iconische Skechers D’Lites

Door Léonie Van de Vliet
Leestijd: 1 min

Al een tijdje is de schoenencollectie van menig shoe addict zonder minstens één paar chunky sneakers onvolledig. Ook in 2019 voorspellen we dat deze stijl nog vaak door de straten zal paraderen. Voor een nieuw paar sneakers kijken wij dan graag naar de iconische Skechers D’Lites.

/

Pionier van de chunky sneaker

Wist je dat Skechers als eerste een chunky sneaker op de markt brachten, reeds 20 jaar geleden? We zouden hen daarom wel eens de pionier van deze stijl kunnen noemen. De iconische Skechers D’Lites   kwamen dan voor het eerst op de markt in 2007. In 2018 volgde de nieuwe collectie Skechers D’Lites x One Piece, de welke enthousiast ontvangen werd door menig influencer, designer en sneakerfanaat. Ook nu blijven we nog steeds laaiend enthousiast over deze kanjers van schoenen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Skechers Benelux (@skechers_benelux) op

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SKECHERS USA, Inc. (@skechers) op

/

Streetstyle meets high fashion

Tijdens de London Fashion Week waren het Skechers D’Lites die in verschillende collecties voor herfst/winter 2019 schitterden aan de voeten van de modellen. Ontwerpers Jayne Pierson, Pam Hogg en Malan Breton combineerden de fashionable chunky sneakers met hun eigen stijlvolle designs. Hier werd al snel duidelijk dat de Skechers vlotjes te combineren zijn met uiteenlopende outfits. De sneakers die tijdens de fashionweek verschenen op de catwalk zijn de geüpdatete Skechers D’Lites 3.0 collectie met een extra chunky zool.

Het kan dus: chunky streetstyle in combinatie met high fashion. Goed nieuws, lijkt ons, want met een comfortabele en fashionable sneaker hoeft men voor een mooi voorkomen niet langer pijn te lijden.

Meer lezen? De mooiste streetstyle looks van Copenhagen Fashion WeekHOERA: Adidas lanceert schoen die sneller doet lopenReebok x Gigi Hadid: dit is de nineties collab waarop je zat te wachten

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Crush of the day, Mode, Schoenen, Skechers, Sneakers.