Crush of the day: de vrolijke design collectie van Jonathan Adler x H&M Home
©

Crush of the day: de vrolijke design collectie van Jonathan Adler x H&M Home

Leestijd: 1 min

Deco-samenwerkingen met designers zijn altijd een schot in de roos. Denk maar aan de Virgel Abloh x Ikea- gekte van afgelopen week. Voor H&M Home is het de allereerste keer dat ze in zee gaan met een gast-ontwerper. En dat is niemand minder van de Amerikaanse duizendpoot Jonathan Adler.

Pottenbakken, ontwerpen, schrijven, Adler doet het allemaal. Het begon met een eigen collectie keramiek in 1993 bij Barneys New York en groeide uit tot een imperium van 17 eigen winkels.

Lees ook: Interieur lectuur: deze boeken tillen jouw interieur naar een hoger niveau. 

Wat wij vooral onthouden van Adler is zijn hekel aan minimalisme. Hij gelooft niet dat kleuren met elkaar kunnen botsen en heeft het hoe bonter hoe liever. Hij ontwerpt design onder het motto dat je huis je gelukkig moet maken en focust zich voor de H&M Home-collectie vooral op de sociale ruimtes als de woonkamer en de lounge.

Tot slot een leuk weetje: de campagnebeelden zijn geshoot in Adler’s inspirationele huis in New York City.

/

#JonathanAdlerxHMHOME

De enige regel? Er zijn geen regels.
“Mensen worden vaak onzeker en bevreesd als het gaat om interieurontwerp, maar dat zou niet mogen. Mijn enige regel? Als jìj ervan houdt, zal het werken.”

Wees niet bang voor kleuren
“Iedereen in ons bedrijf leeft volgens deze woorden (en dat zou jij ook moeten doen): WIJ GELOVEN dat kleuren niet kunnen botsen. Het leven is te kort om terug te kijken en een eindeloze waas van beige te zien. “

Vind je innerlijke geluk
“Je huis moet je persoonlijkheid weerspiegelen op je meest excentrieke, meest glamoureuze en gelukkigste manier.”

Lees ook: Decotrend: 25 manden die je interieur een boost geven. 

/

De collectie

De Jonathan Adler x H&M HOME-collectie is te koop vanaf 14 november online en in geselecteerde winkels. In België is dat H&M Home op de Meir, Antwerpen.

Lees ook: Top 8 budget websites om je interieur te transformeren. 

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.