Crush of the day: Eastpak Pride Collection

door Lieselot Luykx
new_template_duo_1050x550
©Eastpak

De maanden juni, juli en augustus staan volledig in het teken van LGBTQ+. Over de hele wereld worden er prides georganiseerd. En yes, wij zijn fan! Ben je last minute nog op zoek naar de ultieme finishing touch voor je pride-outfit? Eastpak ontwierp speciaal een limited edition collectie met originele tassen.

Veel modemerken vieren de Pride met speciale regenboog capsules. Eastpak heeft er ook voor gekozen om zijn steun aan de LGBTQ + -gemeenschap te uiten met een speciale limited edition collectie, waarin elk van ons wordt uitgenodigd om onze ‘ware kleuren‘ met trots en vrijheid te tonen.

Om deze reden heeft het merk één van zijn meest iconische stukken, de bum bag, geproduceerd in een transparante versie én in een totaal zwarte versie. Het detail dat alle accessoires verenigt, zijn de veelkleurige regenboogbandjes!

 

 

 

 

De opbrengst van de Pride collectie gaat naar de hardwerkende harten van ILGA (The International Lesbian, Gay, Bisexual, Trans and Intersex Association), voor hun harde strijd tegen ongelijkheid. Marie Claire wil mee haar stem verheffen voor de gelijkheid van iedereen, #beproud en veel plezier op de Pride!

Amsterdam pride: 2 – 4 augustus;  Antwerp pride: 7 – 11 augustus.

Vond je dit een interessant artikel? Lees dan ook het artikel over Petra de Sutter en LGBTQ+.

 

| | | |
Tags: Accessoires, Amsterdam, Antwerpen, Bum bag, Eastpak, LGBTQ+, Limited edition, Pride, Trends.