Crush of the day: de Serax-tafels van Andrea Croonenberghs
© Serax

Crush of the day: de Serax-tafels van Andrea Croonenberghs

Leestijd: 1 min

“Ik wilde vooral iets méér doen dan het zoveelste tafeltje van dertien-in een dozijn”, aldus Andrea Croonenberghs. Het resultaat zijn tafeltjes in smaragdgroen en ultramarijnblauw met een onregelmatige poot die op een grafische manier voor een zekere dynamiek zorgt onder het tafelblad. Of een tafel die werd verlengd tot een volledige zitbank, met leder overtrokken en met een aflegvlak in hout.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Serax (@seraxbelgium) le

Prijzen: het groene en blauwe bijzettafeltje: €352 & bank €1045

“Ik zie de ANDREA-tafeltjes passen in verschillende interieurstijlen, en met verschillende functies. Als salontafel, bijzettafel, decoratief in de hal, op het terras of in een hotellobby. Je kan er letterlijk en figuurlijk alle kanten mee op.” De stalen frames met uitneembare plateau kunnen dus ook buiten gebruikt worden. De tafelbladen in smaragdgroen, ultramarijnblauw en wit zijn onderling verwisselbaar, dus ook eigen creatieve impulsen van de gebruiker vinden zeker hun weg.

Lees ook: Weekendtip: in deze meubelzaak krijg je een gratis fotoshoot van je viervoeter.

/

Over Andrea

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andrea Croonenberghs (@acroonenberghs) op


Als dochter van een architect kreeg Andrea Croonenberghs de passie voor schoonheid, verhoudingen en esthetiek letterlijk met de paplepel mee. Op haar achttiende lag zelfs de keuze voor industriële vormgeving op tafel. Het werd dan toch conservatorium, met een succesvolle carrière als presentatrice, actrice en zangeres tot gevolg. Nadat ze in 2015 de publieke omroep VRT verliet, wakkert Croonenberghs haar creatieve impulsen aan met een hele reeks bijzettafels en banken. In 2017 werden die designs voor het eerst gelanceerd tijdens de BAD-beurs in Gent, vandaag neemt Serax er enkele in productie.

Lees ook: Decotrend: 25 manden om je interieur te boosten. 

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Andrea croonenberghs, Deco, Lifestyle, Serax.