Ashley Park: het nieuwe gezicht van Skechers Streetwear
© Skechers

Ashley Park: het nieuwe gezicht van Skechers Streetwear

Leestijd: 1 min

Ashley Park schittert in de nieuwe campagne van Skechers. Bekend om haar rol als de gevatte Mindy uit "Emily in Paris", tilt de actrice streetwear tot een hoger niveau in verbluffende looks.

Wanneer ze niet op de set staat of de wereld rondreist, vind je Ashley in haar geliefde Skechers Uno sneakers. Zoals het de ware LA-stijl betaamt, geeft ze de kleurrijke sneakers een glamoureuze twist. Ze matcht haar favoriete paren met metallic streetwear en shiny accessoires. Het resultaat is de gewilde ‘cool girl aesthetic’ die furore maakt op sociale media.

Ashley straalt in verschillende nieuwe kleurvarianten van de Skechers Uno-collectie, waaronder de opvallende Uno – Stand On Air. Deze sneaker combineert moeiteloos stijl en comfort, dankzij een strak, geperforeerd synthetisch bovenwerk, een Air-Cooled Memory Foam® binnenzool en een Skech-Air® zichtbaar luchtgedempte tussenzool.

Buiten de lijntjes kleuren

Niet alleen op het scherm, maar ook in het echte leven, weet Ashley met haar gedurfde modekeuzes en kleurrijke outfits altijd een statement te maken. Net als haar personage Mindy in “Emily in Paris, durft Ashley met haar mode-experimenten tegen de verwachtingen in te gaan en blijft ze een bron van inspiratie voor haar drie miljoen volgers op Instagram.

Deze lente is de Skechers Uno de must-have sneaker. Of je nu de festivalweide op trekt, naar die ene bucket-list bestemming trekt of zomerse after work, socializing, met deze sneakers voeg je een vleugje cool toe aan je outfit.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Skechers.

Lees ook: 

Wij spraken met dj Peggy Gou, de nieuwe ambassadeur van Maybelline

Wandelvakanties: onze onfeilbare checklist

Parc Astérix: 35 jaar Gallische magie in het hart van Oise

 

Commercieel team De artikels van >