Cartier stelt ‘Beautés du Monde’-collectie voor in Madrid
©

Cartier stelt ‘Beautés du Monde’-collectie voor in Madrid

Leestijd: 1 min

Juweliershuis Cartier heeft in Madrid hun Haute Joailleriecollectie voorgesteld. De collectie draagt de naam 'Beautés du Monde' en is gewijd aan schoonheid. Zoals altijd bestaat de Haute Joaillerie uit prachtige juwelen en unieke handgemaakte stukken die aan zeer selecte klanten worden verkocht.

Cartier’s 2022 Haute Joaillerie collectie is een eerbetoon aan schoonheid, maar ook een ode aan de natuur en verre culturen. Voor de eerste keer in een Haute Joailleriecollectie kiest de Maison ervoor om zeven ringen samen te brengen om hun relatie te benadrukken.

Lees ook: Cartier stelt Panthère-collectie tentoon in samenwerking met Jean-Philippe Demeyer

Ze werden ontworpen alsof ze sculpturen zijn, en samen vormen ze een familie van verschillende stijlen. Ze weerspiegelen daarnaast de belangrijkste kenmerken van Cartier: geometrie, beweging, kleurcontrasten, flora en fauna. Elk element heeft een geometrische vorm, symbolisch voor Cartier’s High Jewellery codes.

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.

Tags: Cartier, Madrid.