Vind je flow met de nieuwe boeketten van Bloomon
© Bloomon

Vind je flow met de nieuwe boeketten van Bloomon

Leestijd: 1 min

Met de nieuwe FLOW collectie gaat boeket-aan-huis bezorger Bloomon de filosofische toer op. De komende weken zijn de Bloomon boeketten elke week geïnspireerd door de Japanse ikigai filosofie. Met andere woorden: zen in een vaas en je interieur wordt er nog mooi van ook.

“Onze nieuwe collectie gaat over de energiestroom die ons verbindt”, aldus Paul Aguirre, Director Concept & Content bij Bloomon. “Over evenwicht, schoonheid en je opnieuw verbonden voelen met de natuur. De collectie is geïnspireerd op de Japanse ikigai filosofie, het vinden van jouw reason of being.”

“We zijn immers allemaal op zoek naar manieren om ons gelukkig en gezond te voelen. Na het Deense hygge en het Zweedse lagom is ikigai de nieuwste wellnestrend. Iedereen heeft een ikigai. Je kan hem vinden na een lang proces van zelfreflectie en zelfontdekking.” Je hoort het al, voor de nieuwe Bloomon boeketten ga je beter eens goed zitten.

Vazen vol zen

Wie nu al helemaal enthousiast wordt, gaan we toch teleurstellen: de boeketten van Bloomon zijn geen wondermiddel en ze lossen ook niet al je problemen op van zodra ze hun opwachting maken aan je voordeur. Maar ze fleuren we je interieur en (hopelijk) je dag op. Neem de tijd om ze even te bewonderen (geloof ons, ze zijn het waard) en je zal merken dat je je al direct veel rustiger voelt.

Het herinnert je aan het feit dat er nog vaste waarden zijn in het leven, zoals blij worden bij het zien van mooie bloemen. Bloemen zoals tulpen, die al honderden jaren in heel veel huizen staan te stralen en ook in deze FLOW boeketten aanwezig zullen zijn.

“Verwacht behalve betoverende tulpen ook zachte wilgenkatjes”, verklapt Style Director Anton van Duijn alvast. “Of een bontgekleurde Antirrhinum, een prachtige blauw-paarse iris of misschien zelfs een romantische ranonkel”. Onze vaas staat alvast klaar!

De geur van geluk 💮 #flowerinspiration #everydayhappiness #bloomon

Een bericht gedeeld door bloomonBE (@bloomon.be) op

Bloomon FLOW boeketten kan je nog bestellen tot 21 maart 2018 via www.bloomon.be

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Bloemen, Bloomon, Boeket, Ikigai.