Binnenkijken in het kantoor van ‘The Blonde Salad’
©

Binnenkijken in het kantoor van ‘The Blonde Salad’

Door Lisa Aelvoet
Leestijd: 1 min

Chiara Ferragni richtte zo'n tien jaar geleden 'The Blonde Salad' op. Wat begon als een modeblog groeide ondertussen uit tot een gerenommeerd talent agency en online magazine. Wij namen een kijkje in haar gloednieuwe kantoor.

The Blonde Salad nestelde zich in het hart van modestad Milaan en koos Westwing als één van de styling partners voor de metamorfose. Verschillende ruimtes kregen een make-over, elk in hun eigen stijl. De gemene deler? Durf.

‘Cover Girl’ vergaderruimte

Cover_girl_meeting_room

Het pièce de résistance van het uit de kluiten gewassen kantoor is zonder twijfel de vergaderruimte. Roze fluwelen stoelen flankeren er de grote marmeren vergadertafel. Aan de ene muur prijken Chiara Ferragni’s talloze magazinecovers, de andere muur is bekleed met behangpapier met flamingoprint. Roze en gouden accenten verenigen zich met wit en zwart marmeren details.

De inkomhal

De inkomhal zet onmiddelijk de toon voor bezoekers van The Blonde Salad met zijn exotische doch glamoureuze sfeer. Extravert en gezellig, wisselen harde materialen zoals marmer en metaal zich af met knusse texturen zoals wol en velours.

Het kantoor van Chiara Ferragni

Chiara_Ferragni_office

Het bureau van Chiara Ferragni, CEO van The Blonde Salad, weerspiegelt haar persoonlijkheid: energiek met een vleugje ‘Cali chic’. De grote roze zetel in velours geeft het bureau een knusse uitstraling en de zwarte ronde tafel is uiterst geschikt voor privé-afspraken in een relaxte setting.

Het bureau van Fabio Maria Damato

Fabio_Maria_Damato_office

Fabio Maria Damato is General Manager van The Blonde Salad en zijn bureau bezit dan ook een centrale plaats in het kantoor. Blauw is koning in deze ruimte en komt terug in verschillende vormen en texturen: de verf op de muren, de fluwelen fauteils en het tapijt.

Shop onze selectie bij Westwing

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Interieur.